Mercedes-Benz B 250 e – ook in 2016 met 4% bijtelling

De Mercedes-Benz B 250 e (Electric Drive) zorgt met zijn krachtige elektromotor voor temperamentvol rijplezier – en dat ook nog eens lokaal emissievrij. Met slechts 4% bijtelling en een bijtellingstarief van € 56 per maand is de elektrisch aangedreven B-Klasse bijzonder aantrekkelijk voor zakelijk gebruik. Dat is ook in 2016 het geval, want de B 250 e blijft ook in het nieuwe jaar bij zakelijke inzet goed voor 4% bijtelling. De B 250 e is leverbaar vanaf € 39.495 onder meer via Nieuweautokopen.nl/Mercedes_Benz.

Nieuwe Mercedes Benz B-Klasse 2015 kopen

Met zijn krachtige elektromotor staat de B 250 e garant voor pittige en moeiteloze prestaties, standaard met een actieradius van maximaal zo’n 200 km. Ook standaard is de voorklimatisering van het interieur (het op temperatuur brengen van de auto vóór vertrek), die naar wens even vóór vertrektijd of – via Mercedes connect me – zelfs op afstand kan worden ingesteld.

En het kopen van een nieuwe Mercedes kan ook op afstand: geheel online bij Nieuweautokopen.nl. Het maakt daarbij niet uit welke nieuwe Mercedes-Benz u op het oog hebt. Dan kan de nieuwe A-Klasse zijn, zoals het ook mogelijk is om de chique S-Klasse via de website aan te schaffen of te leasen. En natuurlijk de fiscaal aantrekkelijke C-Klasse Hybride. Meer weten? Surf naar Nieuweautokopen.nl/Mercedes, stel uw favoriete Benz samen en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Zo werkt Nieuweautokopen.nl/Mercedes_Benz.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s