Mitsubishi Outlander PHEV 2015 nog niet uitverkocht

Wellicht heeft u het recent op Tv gezien, zoals bij het RTL Nieuws: de Mitsubishi Outlander PHEV zou zijn uitverkocht. Dit is onjuist, Nieuweautokopen.nl/Mitsubishi kan de hybride versie van de nieuwe Outlander volop leveren. Ofschoon de verkoop van deze populaire stekkerauto, die tot 31 december van dit jaar nog in de 7% bijtellingscategorie valt, bijzonder voorspoedig gaat, is van uitverkoop nog geen sprake.Nieuwe Mitsubishi Outland PHEV 2015 kopen Sinds de introductie van de nieuwste generatie Outlander PHEV in september zijn al meer dan 1.500 klantenorders genoteerd. Sommige uitvoeringen en kleuren beginnen schaars te worden, maar er is nog voldoende voorraad beschikbaar om klanten de auto te kunnen leveren onder het huidige gunstige bijtellingstarief van 7%.

Belangstellenden die een zo groot mogelijke kans willen hebben om de nieuwe Outlander PHEV te bemachtigen, doen er verstandig aan om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen bij Nieuweautokopen.nl/Mitsubishi. De autowebsite werkt samen met diverse dealers van het Japanse merk een heeft zo en veel grotere kans om voor u zo’n zuinige en bijtellingsvriendelijke SUV te pakken te krijgen.

Als u besluit om de Outlander PHEV bij Nieuweautokopen.nl/Mitsubishi aan te schaffen (leasen kan natuurlijk ook), weet dat u geen enkele concessie doet aan kwaliteit. De Outlander is gegarandeerd nieuw en valt onder alle fabrieksgaranties. Op zoek naar een ander model van Mitsubishi als de ASX, Space Star of Lancer, ook die modellen zijn leverbaar via Nieuweautokopen.nl/Mitsubishi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s