Hyundai heeft jongste modellengamma ooit

Hyundai heeft Nieuweautokopen.nl/Hyundai voorzien van productnieuws. Behalve de stoere Hyundai i20 Active is er nu ook de vernieuwde Hyundai Santa Fe. De gehele Hyundai i20-reeks schittert met een nieuwe T-GDI-turbobenzinemotor en de Hyundai i40 is als een van de eerste in Europa uitgerust met Android Auto.

Nieuwe Hyundai i20 2015 kopen
Hyundai is in rap tempo zijn gamma aan het verjongen. Het oudste model is nog geen twee jaar terwijl twee kersverse nieuwkomers de gemiddelde leeftijd verder omlaag trekken. Naar welke Hyundai uw voorkeur ook uitgaat, Nieuweautokopen.nl helpt u met samenstellen en kan elk model van het Koreaanse merk leveren. Op de rallyauto’s na dan.

Hyundai i20 Active
Met de nieuwe Hyundai i20 Active wordt het gamma vanaf begin 2016 verder uitgebreid met een stoere, avontuurlijke versie. Na de veelzijdige vijfdeursversie en de sportieve driedeurs Coupé is er nu ook een robuuste variant met de kenmerken van een compacte crossover.

De Hyundai i20 Active wordt gebouwd in de hypermoderne Hyundai-fabriek in het Turkse Izmit. Hier rollen ook de Hyundai i10, de Hyundai i20 vijfdeurs en Hyundai i20 Coupé van de band. Hij onderscheidt zich op vele punten van de vijfdeurs waarop hij gebaseerd is. Zelfs meer dan 50 % van de exterieurdelen zijn specifiek aan de Hyundai i20 Active voorbestemd. Het nieuwe model is te herkennen aan onder meer de kunststof wielkastranden, de dakrails en de skidplates voor en achter. Ook de nieuw ontworpen bumpers, mistlampen en lichtmetalen wielen (tot 17 inch) benadrukken het stoere karakter van de Hyundai i20 Active.

Belangrijke eigenschap is het aangepaste onderstel en de 20 mm ruimere bodemvrijheid ten opzichte van de Hyundai i20. Vergeleken met het reguliere model is ook de zitpositie verhoogd, wat zorgt voor een prettige instap en een nog beter overzicht. En met een lengte van 4.065 mm, een breedte van 1.760 mm en een hoogte van 1.529 mm is de Hyundai i20 Active net zo indrukwekkend ruim als de vijfdeurs Hyundai i20.

Veel aandacht is besteed aan de kwaliteit van de materialen en de afwerking in het interieur. Tevens is de Hyundai i20 Active volledig up-to-date op het gebied van connectiviteit. Zo zijn alle Hyundai i20-modellen vanaf november leverbaar met TomTom LIVE Services. Volstrekt uniek is dat het uitgebreide pakket mobiliteitsdiensten maar liefst zeven jaar lang kosteloos wordt aangeboden.

1.0 T-GDI-turbobenzinemotor
De Hyundai i20 Active, de vijfdeurs Hyundai i20 en de driedeurs Hyundai i20 Coupé worden vanaf eind 2015 leverbaar met de nieuw ontwikkelde 1.0 T-GDI-turbobenzinemotor. Deze koppelrijke driepitter komt beschikbaar in twee vermogensvarianten. De versie met 74 kW (100 pk) legt de nadruk op een zo laag mogelijk brandstofverbruik, de versie met 88 kW (120 pk) combineert een gunstig verbruik met een levendig karakter.

Hyundai Santa Fe
Nog een primeur is weggelegd voor de vernieuwde Hyundai Santa Fe. Deze ruime SUV combineert een reeks designwijzigingen met nieuwe technologie voor comfort en veiligheid.

Het subtiel gewijzigde front met nieuw ontworpen koplampen en LED-dagrijverlichting en de nieuwe achterlichtunits met LED-techniek benadrukken het atletische en moderne karakter. Nieuwe materialen in het verfijnde interieur vergroten de hoogwaardige uitstraling die past bij het karakter van een vlaggenschip.

Tevens is een groot aantal veiligheids- en comfortvoorzieningen aan de uitrusting toegevoegd. Zo is de vernieuwde Hyundai Santa Fe voorzien van Autonomous Emergency Braking, Rear-Cross Traffic Alert, Smart Cruise Control, Blind Spot Detection, Lane Change Assist en High Beam Assist.

Android Auto
De Hyundai Sonata die eerder dit jaar in de Verenigde Staten werd geïntroduceerd, was ’s werelds eerste auto met de software Android Auto. Nu is Hyundai ook een van de eerste fabrikanten die Android Auto in Europa aanbiedt. De nieuwe software voor optimale smartphone-integratie is vanaf november leverbaar in de Hyundai i40.

Android Auto stelt gebruikers van smartphones met het Android-besturingssysteem in staat hun apparaat volledig te laten integreren in het infotainmentsysteem van de Hyundai. Allerlei smartphonefuncties zijn eenvoudig én veilig te bedienen via de touchscreen van de auto, terwijl de beschikbaarheid van diverse apps ook het gebruik van audiostreaming, digitale radio en andere communicatiediensten mogelijk maakt.

Hyundai Vision G Coupé
Met de bijzondere Vision G Coupé gunt Hyundai een blik in de toekomst van het merk. Dit buitengewoon elegante studiemodel toont de ontwerpstijl, de geavanceerde connectiviteit en de vooruitstrevende controlesystemen voor toekomstige premiummodellen van Hyundai. Het unieke ‘slingshot’ design en de baanbrekende technische features, waaronder het gebogen scherm van de display, zijn ontworpen door Hyundai Design Centres over de hele wereld. Onder de motorkap van de Vision G Coupé ligt een 5,0-liter V8, bekend uit de Genesis en de Equus. Het motorblok is goed voor 312,5 kW (425 pk) en 520 Nm.

Sportlabel N
Hyundai heeft nu ook een eigen sportlabel N. Daaronder vallen straks alle high performance modellen van Hyundai. Met verscheidene showcars toont Hyundai aan klaar te zijn om binnen afzienbare tijd – naast de aansprekende modellen die momenteel in de showroom staan – ook zogenoemde high performance modellen te gaan aanbieden.

De N staat voor Namyang, het reusachtige en hypermoderne onderzoeks- en ontwikkelingscentrum van Hyundai in Korea. Maar de N staat ook voor Nürburgring, het legendarische circuit waar Hyundai een testcentrum heeft. Hyundai neemt met het credo ‘Geboren in Namyang, getogen aan de Nürburgring’ alvast een voorschot op de toekomstige high performance modellen. Die N zou overigens ook voor Nieuweautokopen.nl/Hyundai kunnen staan, de website weet als geen nader Nieuwe Hyundai’s online te verkopen. En waarom ook niet? De service deugt, er wordt zaken met de merkdealer gedaan en de klant ervaart alleen maar koopgemak. N dus. Van Nieuweautokopen.nl/Hyundai.

 Prototype Hyundai i20 WRC 2016
Hyundai N is nu al verantwoordelijk voor de Hyundai i20 WRC, waarmee het de tweede plaats bij het kampioenschap voor constructeurs in het WK rally bezet. In januari 2016 verschijnt Hyundai met een gloednieuwe Hyundai i20 WRC aan de start van het FIA World Rally Championship. De hete Hyundai’s zijn de enige modellen van het Koreaanse merk die niet via Nieuweautokopen.nl/Hyundai te koop zijn. Da’s jammer want we hadden graag rallyrijder Kevin Abbring zo’n rap ding geleverd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s