Nieuw in de reeks Série Signature: Renault Captur Barista 2015

Renault introduceert een zeer rijk uitgeruste en exclusieve versie van de Captur: de Série Signature Barista. Deze tijdelijk verkrijgbare versie is uitgevoerd in de nieuwe lakkleur Brun Cappuccino en biedt onder meer lederen bekleding en LED-plafondverlichting. En natuurlijk nog meer, maar dat vertellen de medewerkers van Nieuweautokopen.nl/Renault u wel.

Nieuwe Renault Captur Barista

Nieuweautokopen.nl/Renault kan de Captur Série Signature Barista aanbieden voor prijzen vanaf € 22.790,- als ENERGY TCe 90 STOP & START (66 kW/90 pk). De uitvoering met automatische EDC-transmissie met dubbele koppeling en TCe 120-krachtbron (88 kW/120 pk) komt op € 25.990,-. De Renault Captur Série Signature Barista is zeer exclusief met een totale oplage van slechts 250 auto’s voor de Nederlandse markt. Door de meer dan uitstekende contacten van Nieuweautokopen.nl/Renault met het Nederlandse dealerkorps van het Franse merk, is de kans zeer groot dat u zo’n auto te pakken kunt krijgen via de website, daar waar uw lokale dealer wellicht nee moet verkopen.

GOEDE INGREDIËNTEN
Om de naam van deze nieuwe variant in de Série Signature te bepalen, zette Renault social media in. Een oproep op Facebook, Twitter en LinkedIn leverde meer dan duizend suggesties op. De keuze is op de naam Barista gevallen vanwege de associatie met de kleur Brun Cappuccino. Daarnaast verwijst Barista naar de kunst om met goede ingrediënten een mooi, smaakvol koffieproduct te maken. De combinatie van bijzondere opties zorgt ervoor dat de Renault Captur Série Signature Barista een begerenswaardige uitvoering is voor liefhebbers die houden van stijl en luxe.

Exclusief op deze versie zijn de lederen bekleding, eveneens uitgevoerd in de kleur Brun Cappuccino. De voorstoelen zijn verwarmbaar. Instappen in schemerlicht of duisternis is een uitnodigende attractie dankzij de sfeervolle LED-plafondverlichting. Andere unieke extra’s voor de Renault Captur Série Signature Barista zijn de chroomkleurige afwerking (Pack Look Interieur Chroom Splendour), het dak dat in de kleur Noir Etoile is uitgevoerd, de automatisch dimmende binnenspiegel, de aluminium pedalen, de speciale versnellingspook en de met leder beklede middenarmsteun.

R-LINK STANDAARD
De Série Signature Barista is gebaseerd op de complete Captur Dynamique. Dat betekent dat ook het Renault R-Link connectiviteitsysteem aan boord is, inclusief DAB+-radio. Andere aantrekkelijke zaken in de uitrusting zijn climate control, parkeersensoren inclusief achteruitrijcamera, een regen- en lichtsensor, elektrische inklapbare buitenspiegels en privacy glass achter. Lichtmetalen 17” wielen in het donkere Adventure Noir completeren het exclusieve beeld.

SÉRIE SIGNATURE: EXTRA COMPLEET, EXTRA STIJLVOL
De Série Signature is de opvolger van de Série Limitée. De Captur Série Signature Barista is het tweede model met dit exclusieve label. Eerder bracht Renault de Twingo Série Signature VIVA uit. Wat deze modellen gemeen hebben, is hun zeer complete en luxe uitrusting en in het oog springende designaccenten. Om het exclusieve karakter te benadrukken, zijn de modellen in een gelimiteerd aantal verkrijgbaar. Om niet het risico te lopen dat uw lokale Renault dealer de auto niet meer kan leveren vanwege de beperkte oplage, is het verstandig om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Nieuweautokopen.nl/Renault. De website kan in heel Nederland voor u op zoek naar uw nieuwe, koffiebruine Captur Barista.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s