Infiniti onthult de Q30 Active Compact 2015

Infiniti heeft de Q30 active compact onthuld. Als eerste vertegenwoordiger van Infiniti in het snelgroeiende segment van compacte premium automobielen zal de Q30 een belangrijke rol spelen in het behalen van haar wereldwijde groeiplannen.
Met andere woorden en in Nieuweautokopen.nl/Infiniti-taal: dit is de auto die voor de grote doorbraak van het merk moet gaan zorgen. In Europa en in Nederland. Aan Nieuweautokopen.nl/Infiniti zal het niet liggen; wij vinden ‘m mooi en als de Q30 straks ook nog eens aantrekkelijk geprijsd blijkt te zijn (misschien wel een Business-edition, houd Nieuweautokopen.nl/Infiniti voor de laatste info in de gaten) dan kan succes bijna niet uitblijven, zeker omdat u de Infiniti geheel online kunt bestellen en dus niet op zoek hoeft naar een van de twee dealers. 

Nieuwe Infiniti Q30

Ontworpen voor een nieuwe generatie klanten die in haar keuze niet willen worden beperkt door bestaande carrosserievormen, daagt de Q30 de bestaande modellen uit met zijn dappere karakter en uitdagende vormen. De auto blijft dicht bij het oorspronkelijke ontwerp van de concept car die in 2013 werd voorgesteld en is een voortreffelijk voorbeeld van de door Infiniti ingeslagen weg van door design gestuurde ontwerpen.

De ontwerpteams achter de Q30 hebben een integrale benadering gekozen voor het ontwerpen van de auto, waardoor er een auto is ontstaan die een exceptioneel rijgedrag tentoonstelt. De auto voelt comfortabel, maar tegelijkertijd alert aan, met dank aan de veelzijdige afmetingen, zelfverzekerde dynamiek en intuïtieve technologie.

Roland Krueger, President van Infiniti, zei het volgende: ‘De Q30 maakt een gedurfd visueel statement dankzij zijn gebeeldhouwde, onconventionele, concept car-achtige buitenzijde en asymmetrische dashboard. De auto is ontworpen om een echte Infiniti rijsensatie te bieden. De Q30 zal de strategie van Infiniti om een leidende fabrikant van premium automobielen te worden in een hogere versnelling brengen”.

 De lancering van de Q30 komt op een zeer belangrijk moment voor Infiniti en versterkt haar aanwezigheid in de belangrijkste verkoopregio’s. Infiniti verkocht een recordaantal van 136.700 nieuwe voertuigen wereldwijd in de eerste 8 maanden van 2015. Dit komt overeen met een groei van 14% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Het merk heeft records gevestigd in China, Azië, Oceanië en EMAE (Europa, Midden-Oosten en Afrika).

De Infiniti Q30 zal in de loop van 2015 in de showroom staan.
In aanvulling op de standaard reeks van de Q30 lanceert Infiniti de Q30 City Black Edition. Een unieke “First Edition”, die speciaal ontworpen is voor de Europese klanten van de Q30. Met aandacht voor alle bijzondere eigenschappen zal de Q30 City Black Edition een hit worden van Parijs tot Madrid en van Londen tot Amsterdam, waarbij de nadruk word gelegd op hoogwaardige materialen en vooruitstrevende technologie. De Q30 City Black Edition zal vanaf midden september te bestellen zijn. Prijzen komen later via Nieuweautokopen.nl/Infiniti.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s