Mazda2 2015 nu ook beschikbaar met 1.5 SKYACTIV-D 105

We zijn natuurlijk onafhankelijk bij Nieuweautokopen.nl, helpen u altijd objectief en feitelijk op weg naar een nieuwe auto, toch willen onze waardering voor het Japanse merk uitspreken. Maakte Mazda een paar jaar terug vooral saaie auto’s die nauwelijks boven het maaiveld uitstaken, inmiddels heeft het Japanse merk een knap gamma neergezet met onder meer de CX-3, CX-5, de 3, de 6 en dus ook deze 2.

Nieuwe Mazda2 2015

Dat vinden wij bij Nieuweautokopen.nl/Mazda niet alleen, maar dat vinden ook onze klanten, die steeds vaker een Mazda overwegen. En met de komst van de Mazda2 D 105 is er weer een aantrekkelijke versie te bestellen bij Nieuweautokopen.nl/Mazda.

De nieuwe Mazda2, die halverwege maart in Nederland is geïntroduceerd, is vanaf nu dus ook beschikbaar met de 1.5 liter SKYACTIV-D 105. Bij de populaire vijfdeurs Hatchback had men al de keuze uit drie verschillende benzinemotoren. De SKYACTIV-G 75, SKYACTIV-G 90 en de SKYACTIV-D 105 hebben in Nederland 20 % zakelijke bijtelling. Prijzen van de versies met dieselmotor beginnen bij € 20.240,-. De vanafprijs voor de nieuwe Mazda2 is € 14.490,-. Weten of het financieel aantrekkelijker kan? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op bij Nieuweautokopen.nl/Mazda.

De compleet nieuwe lichtgewicht 1.5 liter SKYACTIV-D common rail schone dieselmotor (Euro 6) levert 77 kW /105 pk bij 4.000 t/min en 220 Nm bij 1.400 – 3.200 t/min en is voorzien van een buitengewoon lage 14,8 : 1 compressieverhouding en een nieuwe verbrandingskamer en brandstofinjectie, om koelverliezen tegen te gaan. Hij beschikt over beschaafde, stille loopeigenschappen en een compacte, zeer efficiënte turbo met variabele turbinegeometrie, wat onder meer zorgt voor een brandstofverbruik en CO2-emissie van respectievelijk 3,4 l/100 km en 89 g/km (met handgeschakelde zesversnellingsbak).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s