Sportieve uitstraling, meer comfort en lagere CO2-emissies voor vernieuwde Mitsubishi Outlander 2015

Hier is ie dan, de vernieuwde versie van Mitsubishi: de Outlander. U kent de auto waarschijnlijk vooral in Hybride-vorm en dus als bijtellingswonder, hij is er ook in ‘normale’ uitvoeringen met een benzine- of dieselmotor. Ook die versies kregen een aantal aanpassingen en ook die uitvoeringen zijn online te koop bij Nieuweautokopen.nl/Mitsubishi.

Nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV 2015

Mitsubishi Motors is gestart met de verkoop van de vernieuwde Outlander. De grootste uiterlijke wijziging is dat de auto nu is voorzien van het nieuwe ‘dynamic shield’ front design. In begrijpelijke Nieuweautokopen.nl/Mitsubishi taal: een neus volgens de nieuwe huisstijl van het merk.

Onderhuids onderging het model eveneens diverse wijzigingen. In totaal werd de SUV op meer dan 100 punten aangepast. Zo daalde bijvoorbeeld de CO2-uitstoot van de 2WD benzineversie met maar liefst 11 g/km, terwijl de wegligging van de 2.2 DI-D 4WD automaat-versie naar een hoger niveau is getild dankzij Super All Wheel Control. De prijzen beginnen bij 31.490 euro.

Het ‘dynamic shield’-design van de Mitsubishi Outlander zorgt voor een onmiskenbaar krachtige uitstraling. Het exterieur valt op door de geheel nieuwe voorzijde, de sierlijsten aan de onderzijde van de portieren en de zwarte spatbordranden. Ook nieuw zijn de two-tone 18-inch lichtmetalen wielen die specifiek voor de Outlander zijn ontworpen.

Comfort
Het rijcomfort voldoet aan de hoogste verwachtingen. Krachtige motoren, soepele transmissies en een uitgebalanceerd onderstel vormen hiervan de basis. Het comfort is verder verhoogd door grondig verbeterde geluidsisolatie en vernieuwde stoelen. Aanpassingen aan de wielophanging en stuurinrichting resulteren in een betere wegligging en stuurrespons. Alle versies zijn vanaf modeljaar 2016 standaard uitgerust met LED-dagrijverlichting. Dat geldt ook voor het vernieuwde stuurwiel met pianozwarte accenten, het Mitsubishi Multi Communication Systeem (MMCS) met navigatie en een automatisch dimmende binnenspiegel. Vanaf de Executive Edition zijn de nieuwe LED-koplampen standaard. Op de Instyle 4WD versies worden de inzittenden in de vernieuwde Outlander voortaan bijgestaan door Forward Collission Mitigation, Adaptive Cruise control en Lane departure warning. Het team van Nieuweautokopen.nl/Mitsubishi legt u graag uit wat al die zaken voor u betekenen.

Verlaagde CO2-uitstoot
De Mitsubishi Outlander is een even robuuste als stijlvolle verschijning. Dit maakt hem tot veelzijdige crossover, zowel zakelijk als privé. Soepel, zuinig en comfortabel als het kan, krachtig en sportief als het moet. Hij is leverbaar met de 110 kW (150 pk) sterke 2,0-liter ClearTec benzinemotor in combinatie met de geruisloze CVT (Continu Variabele Transmissie). De uitvoeringen Business Edition en Executive Edition hebben 2WD, terwijl de luxe Instyle ook leverbaar is als 4WD. Diverse aanpassingen aan de benzinemotor en de vernieuwde CVT transmissie (o.a. aangepaste overbrengingsverhoudingen) resulteren in een aanzienlijk lagere CO2-uitstoot van bijvoorbeeld139 g/km voor de Business Edition. Als gevolg hiervan beschikt deze versie eveneens over een milieulabel B

De Business Edition 2WD en Executive 4WD zijn ook leverbaar met de 110 kW (150 pk) sterke 2.2 DI-D ClearTec turbodieselmotor met handgeschakelde versnellingsbak. De Instyle 4WD heeft een zestrapsautomaat en is met ingang van modeljaar 2016 uitgerust met Super All Wheel Control, met onder meer het Active Front Differential. Dit verbetert de aandrijfkrachtverdeling en draagt bij aan de verbeterde wegligging en stabiliteit.

Prijzen
De vernieuwde Mitsubishi Outlander is leverbaar vanaf 31.490 euro. Dat is de prijs van de 2.0 ClearTec Business Edition met CVT automaat en vijf zitplaatsen. Nieuw in de line-up is de Executive Edition, vanaf 33.990 euro voor de 2.0 ClearTec 2WD en vanaf 43.990 euro voor de 2.2 DI-D 4WD. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer zeven zitplaatsen, 18-inch lichtmetalen two-tone wielen, een Rockford Fosgate premium audiosysteem en LED-koplampen. De Instyle-uitvoering met onder andere lederen bekleding, een elektrisch bedienbaar glazen schuif-/kanteldak en elektrisch bedienbare achterklep is er vanaf 36.990 euro. Offerte? Neem dan contact op met Nieuweautokopen.nl/Mitsubishi. U kunt er ook terecht voor die populaire Outlander PHEV, oftewel de Hybride-versie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s