Baleno 2015 is Suzuki’s nieuwe compacte hatchback

Het gaat goed met Suzuki. In Nederland ligt het aantal registraties liefst 16% hoger dan vorig jaar rond deze tijd. Vooral de nieuwe modellen dragen bij aan het succes; de zeer ruime en zuinige Celerio en de stoere compacte SUV Vitara vallen in de smaak van het koperspubliek. Het modellenprogramma wordt begin volgend jaar uitgebreid met de volledig nieuwe Baleno. En dat is goed om nu al te weten, zo heeft u meer dan voldoende tijd om de auto te vergelijken met zijn concurrenten en offertes aan te vragen. Dat kan bij Nieuweautokopen.nl/Suzuki.

Nieuwe Suzuki Baleno 2015

Op de IAA in Frankfurt, mid september, toont Suzuki de productieversie van de volledig nieuwe Baleno voor het eerst aan de wereld. Deze compacte hatchback combineert een stijlvol design met een opvallend fors bemeten interieur- en bagageruimte. Net als iedere Suzuki is de Baleno uitgerust met diverse brandstof besparende technieken. Met dit nieuwe model geeft Suzuki wederom blijk van zijn expertise als producent van compacte auto’s.

De Baleno is gebouwd op een geheel nieuw, ultra stijf maar lichtgewicht platform. Het model wordt uitgerust met een 1.0 BoosterJet, die behoort tot een nieuwe generatie hypermoderne motoren met direct ingespoten turbo. En hoewel we de cijfers bij Nieuweautokopen.nl/Suzuki nog niet binnen hebben, zal dat ongetwijfeld een zuinig motortje zijn.

Daarnaast is de Baleno leverbaar met 1.2 DualJet motor in combinatie met SHVS techniek. “Smart Hybrid Vehicle by Suzuki” slaat energie op die vrijkomt bij het remmen. Hiermee kunnen o.a. elektronische componenten worden gevoed en kan de motor worden herstart en bovendien ondersteund tijdens het rijden en accelereren. Dit alles leidt er toe dat het brandstofverbruik en de CO2- uitstoot van de Baleno tot de laagste in zijn klasse behoren.

De nieuwe Baleno staat naar verwachting in het voorjaar van 2016 in de showroom van de Suzuki dealers en dan kan hij ook online worden besteld bij Nieuweautokopen.nl/Suzuki. Prijzen en exacte uitvoeringen worden rondom de marktintroductie ook weer via die website bekend gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s