Nieuwe Suzuki Baleno hatchback maakt werelddebuut op IAA 2015

Suzuki komt nu al met zijn nieuws naar buiten dat het merk volgende maand presenteert op de internationale autotentoonstelling in Frankfurt (IAA). Nieuweautokopen.nl/Suzuki volgt het nieuws op de voet en houdt u graag op de hoogte van wat er komen gaat, vandaar dat we nu al melden dat de nieuwe Suzuki Baleno er zijn opwachting zal maken. Dat is inderdaad een naam die u al kent, maar Nieuweautokopen.nl/Suzuki verzekert u dat het om een wereldpremière gaat.

Nieuwe Suzuki Baleno 2015 kopen
De nieuwe Suzuki Baleno is dit keer een hatchback en is de productieversie van de Suzuki iK-2, de conceptcar die Suzuki in maart van dit jaar op de Autosalon van Genève presenteerde.

De Suzuki Baleno combineert een stijlvol design met een opvallend ruim interieur en slimme brandstofbesparende technologieën. Wat dat betekent zal tijdens de onthulling van de nieuwe Baleno op de IAA bekend worden gemaakt door de specialist in compacte auto’s die Suzuki nog steeds is.

De onthulling van de nieuwe Suzuki Baleno vindt plaats op dinsdag 15 september 2015 en zal door Nieuweautokopen.nl/Suzuki worden gevolgd zodat u zo snel mogelijk alle relevante informatie over de nieuwe Baleno hatchback bij ons kunt lezen. Hopelijk zitten daar ook de prijzen bij, zodat u bij belangstelling meteen kunt bestellen bij Nieuweautokopen.nl/Suzuki.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s