Unieke Tucson Trein raast door Nederland

De nieuwe Hyundai Tucson is een speciale auto. En bij zo’n auto hoort een bijzondere aflevering. De 50 merkdealers van Hyundai, dat zijn de partijen waarmee Nieuweautokopen.nl/Hyundai alleen maar zaken doet (zo weet u zeker dat u kwaliteit geleverd krijgt als u via de website een nieuwe Hyundai koopt) kijken daarom deze periode halsreikend uit naar de trailer vol kakelverse Hyundai’s Tucson, de nieuwe SUV in het middensegment van het Koreaanse merk. Met de komst van die trailers kunt u dus gaan kijken bij de dealer naar de nieuwkomer, om vervolgens Nieuweautokopen.nl/Hyundai de beste deal voor u te laten opsporen.

Nieuwe Hyundai Tucson 2015 kopen
De Tucson Trein raast door Nederland. Het is een bijzonder optocht van nieuwe Tucson. Zelfs de president van het Koreaanse merk, de heer Shin rijdt mee om de nieuwe auto’s bij de dealers af te leveren. Een ludieke actie die om een nieuwe auto onder de aandacht te brengen.

Kleurrijke karavaan van 60 Tucsons
De kleurrijke karavaan van Hyundai’s Tucson bestaat bij elkaar uit 60 auto’s, een lint van enkele honderden meters lang. Bas Wibier van de Nederlandse Hyundai-importeur: ‘Voor Hyundai de mooiste optocht van auto’s ooit. Behalve de 50 Tucsons die bestemd zijn voor de 50 contractpartners hebben we nog 10 Tucsons die de chauffeurs van de afgeleverde auto’s meenemen en die daarom achter de stoet aanrijden. Want als we de 50 Hyundai’s Tucson bij alle Hyundai-dealers hebben afgeleverd, bij elke vestiging wordt één auto achtergelaten, willen we natuurlijk niet met bus en/of trein naar huis maar in onze nieuwste aanwinst!’

Personeel, dealers en ook de directieleden van de importeur zijn razend enthousiast over de actie. Wibier: ‘We geven op deze unieke manier aandacht aan de komst van de nieuwe Hyundai Tucson bij de Hyundai-dealers en onderstrepen hiermee ook, zoals President Shin het zegt, het belang van samenwerking en verbroedering.’

Tucson geeft Hyundai uitstraling
De Hyundai Tucson is de nieuwste SUV van Hyundai. Wat betreft voorkomen, uitstraling, prijs en positionering is de Hyundai Tucson nu de belangrijkste auto bij Hyundai. In 2004 verbaasde Hyundai het Europese autopubliek met de eerste generatie van de Hyundai Tucson; een gedurfd vormgeven, stoere en zeer gebruiksvriendelijke SUV die zijn tijd vooruit was. En dat schept een band, want dat gold eigenlijk ook voor Nieuweautokopen.nl/Hyundai. Toen de website in et leven werd geroepen door Paul de Vries, zagen weinig ‘kenners’ heil in te concept. Inmiddels is Nieuweautokopen.nl uitgegroeid tot de grootste autowebsite van Nederland en verkoopt elk merk met plezier zijn modellen via de website.

De Tucson dus. Met  het nieuwe model wil Hyundai wederom verrassen. De uitstraling van de nieuwe Hyundai Tucson is gedurfd en sportief, mede door zijn verfijnde, gestroomlijnde vlakken, robuuste afmetingen en scherpe lijnen. Het gebruiksgemak door de royale maatvoering, de binnenruimte en de rijke specificaties is onovertroffen. ‘En met een vanafprijs van € 25.995,- is de nieuwe Hyundai Tucson niet duurder dan zijn voorganger’, weet Wibier, die nog dit jaar 1.000 eenheden van de Hyundai Tucson wil verkopen, onder meer via Nieuweautokopen.nl/Hyundai.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s