Touran met 20% bijtelling nu bestelbaar

Afgelopen maart introduceerde Volkswagen op de Auto Salon van Genève de nieuwe VW Touran. De auto was al met diverse benzine- en dieselmotoren leverbaar, maar nu worden daar drie motoruitvoeringen aan toegevoegd. De handgeschakelde 1.4 TSI (110 kW/150 pk), de 1.6 TDI (81 kW/110 pk) en de 2.0 TDI (110 kW/150 pk) met DSG. Ook deze nieuwe versies zijn stuk voor stuk leverbaar via Nieuweautokopen.nl/Volkswagen.

Nieuwe Volkswagen Touran 2015 kopen
De 1.6 TDI DSG is met name interessant voor de zakelijke rijder omdat hij bij registratie in 2015 slechts 20% bijtelling heeft. De 1.6 TDI met DSG is verkrijgbaar vanaf € 36.450 en de nieuwe Touran staat vanaf eind september in de Nederlandse showrooms en kan voor die tijd al worden besteld bij Nieuweautokopen.nl/Volkswagen.

De 110 pk sterke dieselmotor met DSG heeft een koppel van 250 Nm en zorgt voor een acceleratie van 0-100 km/h in 11,9 seconden. De topsnelheid bedraagt 187 km/u. Het maximale trekgewicht is 1.500 kg. Meer informatie over bijtellingspercentages is te vinden op Nieuweautokopen.nl/Volkswagen.

Comfort en gemak
De Volkswagen Touran onderscheidt zich verder door een aantal slimme systemen. Zo helpt de Trailer Assist  bij het inparkeren van een aanhanger of caravan. Daarnaast is de Touran uitgerust met Easy Open, waardoor de achterklep door middel van een sensor automatisch opent. Bovendien kunnen op de achterbank drie kinderzitjes naast elkaar worden geplaatst (ISOFIX-systeem).

Uitrustings-niveaus
De Touran 1.6 TDI met DSG is er als Comfortline en Highline. Standaard heeft de Touran al onder meer airco, radio met touchscreen, zeven airbags, elektrische ramen rondom en een elektronisch stabiliteitssysteem (ESP).  De Comfortline onderscheidt zich met onder andere een multifunctioneel stuurwiel,  mistlampen vóór, comfortstoelen vóór met schuiflades, afstandswaarschuwingssysteem (Front Assist) en automatische driezone airco ‘Pure Air’. De Highline voegt daar zaken aan toe als adaptieve cruise control, top-comfortstoelen, Licht & Zicht-pakket, sfeerverlichting in het interieur, LED-achterlichten en boordcomputer ‘Premium’.

Wilt u minder dan de 20% bijtelling van bovengenoemde Touran betalen, kijk dan op Nieuweautokopen.nl/Volkswagen voor een Passat of Golf met een lager bijtellingspercentage. Deze GTE versies zijn momenteel de toppers in de zakelijke verkooplijsten. Nieuweautokopen.nl/Volkswagen kan ze beide leveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s