Prijzen nieuwe Peugeot 308 GTi 2015 by Peugeot Sport

Het wachten op de PEUGEOT 308 GTi By Peugeot Sport wordt dit najaar nog beloond met de introductie van twee goed uitgeruste en vooral krachtige 308 GTi versies met opzwepende prestaties en sportieve wegligging. Nieuweautokopen.nl/Peugeot vindt het wel even lekker om niet over bijtelling en uitstoot te praten, maar gewoon twee dikke versies van de 308 te kunnen aankondigen.  Lees verder en geniet.

Nieuwe Peugeot 308 2015 kopen

By Peugeot Sport
Peugeot heeft beroep gedaan op de ingenieurs van PEUGEOT SPORT, experts met een enorme knowhow op het gebied van sportieve auto’s. Met de PEUGEOT 308 GTi beschikt de bestuurder over een 1.6 e-THP motor met 270 of 250 pk (beide versies zijn dus leverbaar), een aangepast onderstel en op de 270 pk een Torsen-differentieel met beperkte slip. Bovendien is de 1.6 e-THP motor de meest efficiënte motor in zijn categorie met een CO2-uitstoot van slechts 139 g/km, wat neerkomt op een brandstofverbruik van 6,0 l/100 km.

De vanaf prijs van de PEUGEOT 308 GTi 250 is € 37.400,-. De meerprijs voor de PEUGEOT 308 GTi 270 inclusief kuipstoelen, 19 inch velgen en limited-slip differentieel bedraagt € 3.000,-.

De ultieme hot hatch
Met zijn lage gewicht, krachtige motor en een bovengemiddeld rijke uitrusting is de PEUGEOT 308 GTi de ultieme hot hatch in het C-segment. De GTi heeft de laagste pk/gewicht-verhouding onder zijn belangrijkste concurrenten! De 308 GTi 270 sprint dan ook in 6,0 seconden van 0 naar 100 km/uur. Voor een vergelijking van alle sportieve hot hatches op de Nederlandse markt, kunt u terecht op Nieuweautokopen.nl. Weet u na het doornemen van alle specs dan niet meer welke te bestellen, laat ons u begeleiden bij het kiezen van het juiste model. Vrijblijvend en gratis.

Terug naar de Peugeot 308 GTi. De rijke uitrusting is vergelijkbaar met die van de PEUGEOT 308 GT. Dus met standaard navigatie, keyless entry & start, 18 inch lichtmetaal en alcantara bekleding. De GTi heeft bovendien een specifieke diffuser met twee zichtbare ronde uitlaatpijpen en een grille met dambordpatroon. De 270 pk versie herkent u specifiek aan de rode remklauwen. Bovendien staat deze auto op 19 inch velgen en is verder uitgerust met kuipstoelen, die overigens ook als optie verkrijgbaar zijn op de 250 pk versie. Nieuweautokopen.nl/Peugeot neemt  graag met u de verschillen door. 

Coupe franche
Uitsluitend de GTi 270 pk is optioneel leverbaar met de onderscheidende kleurcombinatie ‘Coupe franche’. Hierbij is het voorste deel van de auto uitgevoerd in de nieuwe metaalkleur Rouge Ultimate, terwijl de achterzijde van de auto is uitgevoerd in de metaalkleur Noir Perla Nera. Ook die versie is te bestellen bij Nieuweautokopen.nl/Peugeot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s