Nissan X-TRAIL 2015 nu ook met DIG-T 163 benzinemotor

Nieuweautokopen.nl/Nissan ziet het aan de gratis offerte-aanvragen: de nieuwe Nissans als de Qashqai, Pulsar en X-TRAIL zijn in trek. En da’s niet heel vreemd. Neem bijvoorbeeld de Nissan X-TRAIL. De fraaie Crossover is vanaf eind september ook leverbaar met de DIG-T 163 benzinemotor. Het is voor het eerst dat de nieuwe generatie van Nissans veelzijdige Crossover in Nederland met een benzinekrachtbron wordt aangeboden. De prijzen beginnen bij 28.250 euro en het model  is per direct te bestellen.

Nieuwe Nissan X-trail 2015
Nu de verkoop van benzineauto’s in het C-SUV-segment steeds verder aantrekt, komt Nissan met een ijzersterk aanbod in de vorm van de X-TRAIL DIG-T 163. Met een vermogen van 120 kW (163 pk) en een koppel van 240 Nm bij 2.000 t/min staat deze 1,6-liter turbobenzinemotor garant voor aansprekende prestaties. Om alvast met de conclusie van dit stuk te komen en om Nissan’s woorden teherhalen: de nieuwe X-TRAIL is een scherp aanbod, dat kunnen wij bij Nieuweautokopen.nl/Nissan beamen.

De Nissan X-TRAIL met de DIG-T 163 motor is per direct online te bestellen bij Nieuweautokopen.nl/Nissan en arriveert medio september bij de Nederlandse Nissan-dealers. Hij wordt in eerste instantie alleen geleverd in combinatie met voorwielaandrijving en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Elke versie heeft een geremd aanhangwagengewicht van 1.800 kg.

Nissan levert de X-TRAIL DIG-T 163 met keuze uit vijf uitvoeringen. De prijzen variëren van 28.250 euro voor de Visia tot 35.750 euro voor de zeer rijk uitgeruste Tekna. Met uitzondering van de Visia is elke uitvoering optioneel leverbaar met zeven zitplaatsen. Voor een bedrag van 29.800 euro levert Nissan ook een aantrekkelijke Business Edition voor de zakelijke rijder. En die zakelijke editie kan, evenals alle andere uitvoerigen bij Nieuweautokopen.nl/Nissan worden geleaset of gekocht. Aan u de keuze.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s