Infiniti Q30 2015 klaar voor wereldpremiere tijdens IAA Frankfurt

Het duurt nog even, maar Infiniti laat het Nieuweautokopen.nl/Infiniti nu al weten dat de nieuwe Q30 onder weg is. De compacte Japanner wordt op 15 september voor het eerst getoond op de autotentoonstelling van Frankfurt.

Nieuwe Infiniti 2015

De Infiniti Q30 breekt met alle designregels en past in geen enkele categorie: geen coupé, geen hatchback, geen crossover, maar een spannende mix van deze drie carrosserievormen. Toch behoefte aan enig houvast? Neem dan contact op met Nieuweautokopen.nl/Infiniti en we zullen proberen het model een plaatsje te geven in de bekende kaders.

Ook in het interieur zijn de gedurfde lijnen en het unieke design doorgevoerd, voor een unieke beleving voor de bestuurder én inzittenden. De beleving wordt versterkt door de krachtige en comfortabele rij prestaties van de Q30, die zo kenmerkend zijn voor Infiniti.

De première van de Q30 volgt precies 2 jaar na de presentatie van  de Q30 concept car, die tijdens de Frankfurt Motor Show van 2013 werd onthuld. Het onmiskenbare design is volledig overgenomen in de nieuwe Q30.

“Design is een belangrijke pijler voor het merk Infiniti. De Q30 belichaamt deze aanpak perfect”, aldus Infiniti President Roland Krueger. “De Q30 voldoet aan de eisen die onze klanten mogen verwachten van een Infiniti; onderscheidend design, perfect rijprestaties en authenticiteit.

Met onze eerste stap in het compact-segment voegen we een nieuw model toe aan ons spectrum, waarmee we laten zien dat we luisteren naar de wensen en verwachtingen van onze klanten.”

Het testen, afstellen en perfectioneren van de  Q30 vond plaats in Europa. De auto zal in productie genomen worden in Sunderland waarmee het Verenigd Koninkrijk het vierde land zal zijn, op drie continenten, waar Infiniti’s gebouwd worden. En waar ze ook vandaan komen; Nieuweautokopen.nl/Infiniti kan alle versie en uitvoeringen leveren.

De Infiniti Q30 is voor het grote publiek te zien van 17 tot en met 27 september op de autotentoonstelling van Frankfurt. Twee dagen eerder kunnen de media al kennis maken met de compacte Infiniti. Reken maar dat Nieuweautokopen.nl/Infiniti die dagen van de partij zal zijn om u snel op de hoogte te brengen. De service van de website wordt niet voor niets aan alle kanten geprezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s