Suzuki breidt programma Celerio 2015 uit

Een merk waar we niet heel veel van horen op Nieuweautokopen.nl/Suzuki, maar dit keer belangrijk nieuws, althans voor Suzuki. Het merk breidt het leveringsprogramma van de Celerio verder uit. De Celerio Style is een extra stijlvolle variant en daarnaast is de Celerio vanaf nu leverbaar met een geautomatiseerde versnellingsbak.

Nieuwe Suzuki Celerio 2015 kopen

Sinds begin dit jaar staat de Celerio in de showroom van de Suzuki dealers en kan hij online worden ebsteld bij Nieuweautokopen.nl/Suzuki. Storm heeft het nog niet gelopen bij de website voor Suzuki’s nieuwste en da’s best jammer.  De auto is fors groter dan traditionele auto’s in het  A-segment, waardoor het qua interieur- en bagageruimte de ruimste auto in zijn klasse is. Zelfs volwassenen kunnen moeiteloos op de achterbank plaatsnemen. De nieuwe ontwikkelde 1.0 DualJet motor met hoge compressie staat niet alleen garant voor een zeer vlot en dynamisch rijgedrag, maar het brandstofverbruik en de CO2 uitstoot vanaf slechts 84 gr/km zijn de laagste in het segment. Voor wie CO2-uitstoot of bijtellingspercentages wil vergelijken: Nieuweautokopen.nl heeft alle info.

Met de Celerio Style verbreedt Suzuki het programma met een extra stijlvolle variant. Tot de zeer rijke standaarduitrusting behoren onder meer airco, handsfree telefoonbediening, Bluetooth, radio/CD/MP3-speler, USB-aansluiting, centrale deurvergrendeling,  15” Titanium two tone lichtmetalen velgen, wielkastverbreders en zijskirts. De Celerio Style staat op de prijslijst vanaf € 12.299,-.

De Celerio is vanaf nu ook leverbaar met Auto Gear Shift (AGS), Suzuki’s versie van de geautomatiseerde versnellingsbak. Daarbij wordt de versnellingsbak gekoppeld aan een snel en soepel reagerend elektro-hydrolisch systeem, dat de berijder het gemak en comfort biedt niet te hoeven schakelen en koppelen. Daarbij is de constructie lichter en compacter dan een “traditionele” automaat, waardoor maximaal efficiënt met brandstof wordt omgesprongen en de meerprijs in aanschaf met € 1.800,- zeer scherp is. Nog scherper kan wellicht ook nog door een offerte bij Nieuweautokopen.nl/Suzulki aan te vragen.

De Celerio is al leverbaar vanaf € 9.999,- en er is nu een tijdelijke inruilactie met € 750,- extra voordeel. Meer informatie is te vinden op http://www.suzuki.nl/celerio en vanzelfsprekend informeert de Suzuki dealer geïnteresseerden graag uitgebreid over alle bijzonderheden, zoals Nieuweautokopen.nl/Suzuki dat ook doet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s