Nieuwe krachtige 2.2 MultiJet-diesel voor Jeep Cherokee 2015

De Jeep Cherokee is leverbaar met nieuwe krachtige 2.2 MultiJet-dieselmotoren (185 en 200 pk) en is voortaan nóg rijker uitgerust. Dat betekent extra power en luxe, terwijl de hiervoor geldende prijzen ongewijzigd blijven. Geen Jeep-dealer in de buurt en toch belangstelling? Vraag gratis en vrijblijvend een of meerdere offertes aan voor de Cherokee bij Nieuweautokopen.nl/Jeep, kijk, vergelijk en kies de beste deal.

Nieuwe Jeep Cherokee kopen
De Jeep Cherokee 2.2 MultiJet vervangt de sterkste 2.0 MultiJet met 170 pk. Wel blijft de 2.0 MultiJet met 140 pk beschikbaar. Voortaan is de Jeep Cherokee, naast de Trailhawk-topversie met 3.2 V6-benzinemotor, met 140, 185 en 200 pk sterke dieselmotoren te bestellen. Alle voldoen aan Euro6-regelgeving. Elke versie is leverbaar via Nieuweautokopen.nl/Jeep.

De nieuwe 2.2 MultiJet-dieselmotor, geproduceerd in het Italiaanse Pratola Serra, levert beide vermogens (185 en 200 pk) in combinatie met een koppel van 440 Nm. Verder wordt de nieuwe dieselmotor altijd gecombineerd met de negentraps automatische transmissie en AWD-aandrijflijn. Jeep verbeterde bij de 2.2 MultiJet met 200 pk de trekkracht (+25%), acceleratie en vermogen (17%) en CO2 met 3% naar 150 g/km. De versie met 200 pk wordt altijd gecombineerd met het uitrustingsniveau Limited, terwijl de dieselmotor met 185 pk altijd een duo vormt met de Longitude-uitvoering.

Standaard is de Jeep Cherokee nog rijker uitgerust. De Jeep Cherokee Longitude, het basismodel, kende al een omvangrijke standaarduitrusting met onder meer 17-inch lichtmetalen velgen, parkeerhulp achter, 5-inch touchscreen Uconnect infotainment-systeem, audiosysteem met zes speakers, instrumentenpaneel met 3,5-inch TFT monochroomdisplay, climate control en stuurwiel/ pookknop met leder bekleed. Jeep voegt daar nu aan toe: achtvoudig elektrisch verstelbare bestuurdersstoel (en viervoudig elektrisch verstelbare lendensteun), automatisch dimmende binnenspiegel met microfoon, elektrisch bedienbare achterklep, ruitenwissers met regensensor, koplampen met lichtsensor en een bagagenet.

Jeep Cherokee rijden kan vanaf € 44.990. De Cherokee met nieuwe 2.2 MultiJet met 185 pk staat in de prijslijst vanaf € 52.990. De Jeep Cherokee met de 200 pk sterke 2.2 MultiJet staat vanaf € 59.990 op kenteken. Nieuweautokopen.nl/Jeep gata voor u op zoek naar het beste voorstel door  offertes aan te vragen bij een aantal Nederlandse Jeep-dealers. Het enige dat u nog hoeft te doen, is de beste deal kiezen. Makkelijker een nieuwe auto kopne (of leasen) is niet mogelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s