Nieuwe dieselmotor voor BMW X5 sDrive25d en xDrive25d 2015

Minder uitstoot, meer vermogen, lagere vanafprijs.

Nieuwe BMW X5 2015 kopen

De BMW X5 sDrive25d en BMW X5 xDrive25d krijgen een nieuwe dieselmotor en daarmee ook nieuwe prijzen. Hoewel vermogen en koppel zijn gestegen tot 170 kW/231 pk en 500 Nm (+10 kW/13 pk en 50 Nm) is de CO2-uitstoot gedaald. Bij Nieuweautokopen.nl/BMW zijn het volledige modeloverzicht en alle prijzen van de BMW X5 te vinden.

De BMW X5 sDrive25d met achterwielaandrijving stoot nu 10 gr/km minder uit en komt daarmee op 139 gr/km. De vanafprijs is daardoor met €1.270 gedaald naar €68.900. De uitstoot van de BMW X5 xDrive25d met vierwielaandrijving is met 8 gr/km gedaald tot 146 gr/km wat neerkomt op een €550 lagere vanafprijs, die nu €72.950 bedraagt.

Nieuweautokopen.nl/BMW denkt niet dat de prijsverlagingen een run op de (virtuele) showroom zullen veroorzaken, maar het voordeel is toch lekker meegenomen en kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het aanstrepen van een paar mooie opties in de ellelange optielijst van BMW.

Weet u niet welke opties handig of interessant voor u zijn? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met Nieuweautokopen.nl/BMW om uw favoriete BMW X5 samen te stellen. Overweegt u een ander model van het Duitse merk, ook dan bent u bij Nieuweautokopen.nl/BMW aan het juiste dra. De website kan immers alle modellen leveren. Ook de vernieuwde 1-serie, 3-serie en de zomerse 4-serie cabriolet. U zoekt, Nieuweautokopen.nl/BMW heeft het model al gevonden.

Ook goed om te weten: bij Nieuweautokopen.nl/BMW kunt u kopen en leasen, ondanks dat de naam van de website anders doet vermoeden. Wat de keuze ook is, uw nieuwe BMW wordt altijd geleverd via de officiele, Nederlandse BMW-dealer, inclusief garantie en inclusief de service die u van een merk als BMW mag verwachten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s