AYGO x-now 2015 en Yaris Now 2015 met 50/50 deal en extra inruilpremie

Het is nú een uitstekend moment om een nieuwe Toyota AYGO of Yaris aan te schaffen via Nieuweautokopen.nl/Toyota. Het merk introduceert namelijk de AYGO x-now en Yaris Now. Standaard compleet uitgerust met onder meer airconditioning. De tijdelijke 50/50 deal en de extra inruilpremie op de 5-deurs AYGO x-now en Yaris Now maakt nu instappen wel heel aantrekkelijk. Inleveren aan service, garantie of kwaliteit doet u niet als u via Nieuweautokopen.nl/Toyota koopt, de website doet immers gewoon zaken met de merkdealer.
Nieuwe Toyota Aygo 2015
De Toyota AYGO x-now is voorzien van airconditioning, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare ramen vóór en een radio met AUX- en USB-aansluiting. Ook 6 airbags, Traction Control (TRC), Hill-start Assist Control (HAC), en LED dagrijverlichting zijn standaard. De prijzen van de 5-deurs AYGO x-now beginnen bij 11.995 euro. Met de extra inruilpremie van 1.000 euro en de 50/50 deal, is instappen mogelijk voor 5.498 euro. De andere helft hoeft pas over twee jaar betaald te worden, waarvoor een renteloze financiering afgesloten kan worden. De bedragen zijn exclusief de afleveringskosten.

En wilt u toch liever een Yaris of AYGO leasen -zakelijk of private lease- neem dan gerust contact op met Nieuweautokopen.nl/Toyota, want hoewel de naam anders doet vermoeden, kan via de website worden gekocht EN geleaset. Waar u ook voor kiest, de formule blijft hetzelfde: u bestelt online. Lekker praktisch, snel en zonder dat u langs tig dealers hoeft te trekken op zoek naar de beste deal.

Extra complete uitrusting: AYGO x-play
Voor slechts 790 euro extra levert Toyota de 5-deurs AYGO x-play (vanaf 12.785 euro). De extra complete uitrusting omvat onder meer een x-touch 7” multimediascherm, parkeerhulpcamera achter, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, mistlampen vóór, Bluetooth® en een lederen stuurwiel met audio- en telefoonbediening. De 50/50 deal kost 395 euro extra. Het voordeel bedraagt 1.160 euro.

Standaard airconditioning
De Yaris Now is evenals de AYGO x-now standaard uitgerust met airconditioning, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en elektrisch bedienbare ramen vóór. Maar ook met een radio/cd-speler met een MP3- en USB-aansluiting, elektrisch bedienbare buitenspiegels en LED dagrijverlichting.

Meer luxe voor een vriendenprijs
Instappen in de 5-deurs Yaris Now (vanaf 14.995 euro) kan met de extra inruilpremie en de 50/50 deal vanaf 6.998 euro. Ook hier wordt twee jaar later het andere gedeelte van het bedrag betaald. De luxere Yaris Aspiration (15.495 euro) met extra’s als het Toyota Touch® 2 multimediasysteem, een parkeerhulpcamera achter, Bluetooth® en een iPod-aansluiting en een lederen stuurwiel met audio- en telefoonbediening kost 500 euro meer. Met de 50/50 deal is de meerprijs voor de Yaris Aspiration 250 euro ten opzichte van Yaris Now.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s