Nieuw en gelimiteerd: Fiat 500 Rivièra Maison

De nieuwe Fiat 500 komt er aan – straks onder meer leverbaar via Nieuweautokopen.nl/Fiat – en dan moet je wat met het uitloopmodel en dus brengt Fiat in samenwerking met het Nederlandse interieurmerk Rivièra Maison de 500 Rivièra Maison uit. Deze luxe 500 wordt in een beperkte oplage van 100 stuks geproduceerd en staat voor € 18.495 in de prijslijst en in het modellenoverzicht op Nieuweautokopen.nl/Fiat, de enige juiste plek om een nieuwe Fiat te vergelijken.Nieuwe Fiat 500 Riviera Maison
Volledig in lijn met de filosofie van Rivièra Maison wacht ook in deze speciale Fiat 500 een warm welkom. Zo is de 500 Rivièra Maison gebaseerd op de rijk uitgeruste Lounge-uitvoering en is bovendien uitgerust met luxueuze zwarte leren bekleding van Frau, panoramisch glazen zonnedak en 7-inch TFT-kleurendisplay. Het interieur is uitgevoerd in de kleur ‘Ambiance Ivoor’ en heeft Rivièra Maison-badges op dashboard en instaplijsten. Aan de buitenkant is de auto te herkennen aan de exterieurkleur ‘Bianco Gelato’ (pastel wit), zwart gelakt dak, 16-inch lichtmetalen velgen, chromen spiegelkappen en Rivièra Maison badge op de B-stijl. Onder de motorkap huist de TwinAir Turbo benzinemotor met 80 pk die is gekoppeld aan een handgeschakelde transmissie. Toch niet zo gecharmeerd van de RM-uitvoering? Dan zijn alle andere versies van de Fiat 500 die u wellicht wel aanspreken, te vinden op Nieuweautokopen.nl/Fiat.

De Fiat 500 Rivièra Maison is per direct gedurende vier weken te zien bij zes verschillende winkels: Den Haag, Rotterdam Alexandrium, Laren, Heemstede, Hoofddorp en Amsterdam Gelderlandplein. De definitieve verkoop vindt plaats  bij de Fiat-dealer en bij Nieuweautokopen.nl/Fiat, de autowebsite de nauw samenwerkt met de Nederlandse Fiat-dealers en dus gegarandeerd zo’n beperkt leverbare en leuke 500 RM kan leveren. ALthans als u niet al te lang wacht. . De exclusieve en rijk uitgeruste 500 Rivièra Maison biedt een klantvoordeel tot wel € 1.315 en staat voor € 18.495 in de prijslijst. Weten of de prijs scherper kan? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan bij Nieuweautokopen.nl/Fiat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s