Mercedes-Benz maakt prijzen nieuwe GLC 2015 bekend

Met een attractieve verschijning, verbeterde techniek en een rijkere uitrusting staat de Mercedes-Benz GLC klaar om zijn entrée te maken, bijvoorbeeld bij Nieuweautokopen.nl/Mercedes. De veelzijdige SUV is te bestellen vanaf € 54.795,- (incl. BTW/BPM). Daarmee staat de nieuwe GLC op hetzelfde prijsniveau als dat van zijn voorganger, de GLK. De Nederlandse marktintroductie staat gepland voor september.
Nieuwe Mercedes Benz GLC 2015
Na de GLE en GLE Coupé is de GLC het derde SUV-model dat Mercedes-Benz dit jaar introduceert. De middenklasse SUV maakt indruk met de voor het merk bekende veiligheidsvoorzieningen, geavanceerde assistentiesystemen en een buitengewone efficiency. En met een bijzonder breed uitrustingsaanbod kan de SUV geheel naar eigen smaak en voorkeur samengesteld worden.

Een overzicht van de prijzen en belangrijkste cijfers:

Vermogen

kW/pk

Max. koppel

Nm

Verbruik

l/100 km

Prijs (incl. BTW en BPM)
GLC 220 d 4MATIC 125/170 400 5,0 – 5,5 € 54.795
GLC 250 d 4MATIC 150/204 500 5,0 – 5,5 € 57.795
GLC 250 4MATIC 155/211 350 6,5 – 7,1 € 58.795

Dankzij het interieurdesign en de uitrustingslijnen AMG Line, EXCLUSIVE en OFF-ROAD exterieur kunnen klanten een extra sportief, exclusief of cross-country accent aan hun GLC meegeven. Bovendien is er keuze uit aantrekkelijke uitrustingspakketten, waaronder het bekende nightpakket, 12 verschillende carrosseriekleuren en 15 velgdesigns tot maximaal 20 inch. Ook zijn er tal van mogelijkheden voor verdere personalisatie van het interieur. Het aanbod loopt hier uiteen van design- en uitrustingslijnen als AMG Line en EXCLUSIVE en stoel- en portierbekleding in stof, lederlook ARTICO, microvezel DINAMICA en leder of designo nappaleder in de kleuren zwart, zijdebeige, espressobruin, zadelbruin of platinawit pearl (alleen designo). Sierdelen zijn er in aluminium, carbon of hout. In lijn met andere modelseries van Mercedes-Benz in Nederland is voor de GLC ook een aantrekkelijk ambition- en prestigepakket beschikbaar. Voor alle uitvoeringen: surf volgas naar Nieuweautokopen.nl/Mercedes. En daar een keuze gemaakt? Klik dan lekker door om te bestellen, want ook dat kan bij Nieuweautokopen.nl/Mercedes.

Traditiegetrouw volgt er bij de marktintroductie direct ook een Edition 1-uitvoering die met alle motoren gecombineerd kan worden. Deze bijzonder exclusieve versie is onder andere voorzien van AMG Line exterieur met AMG-bumper vóór en achter, 20 inch multispaaks velgen, warmtewerend donkergetint glas vanaf de B-stijl en ‘Edition 1’ emblemen op de voorspatschermen. Voor het interieur is er keuze uit kwalitatief hoogwaardig zwart designo nappaleer of tweekleurig platinawit pearl/zwart, in beide gevallen met ruitpatroon.

De standaarduitrusting voorziet in tal van details uit de hogere voertuigklassen. Toonaangevende assistentiesystemen als COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS, zijwindassistent, ATTENTION ASSIST of ESP® met dynamische bochtenassistent en de permanente vierwielaandrijving 4MATIC behoren alle tot de standaarduitrusting. Nog minder stress voor de bestuurder en extra veiligheid voor de overige inzittenden is te danken aan het optionele, vernieuwde rijassistentiepakket plus. Op speciale wens en exclusief in deze klasse levert Mercedes-Benz de GLC tevens met AIR BODY CONTROL luchtvering, het uitgebreidere rijdynamieksysteem DYNAMIC SELECT en het offroad-techniekpakket met maximaal vijf individuele offroad standen. Die versterken zowel het rijcomfort als de sportieve eigenschappen, op welke ondergrond dan ook.

De Mercedes-Benz GLC is per direct te bestellen en Nieuweautokopen.nl/Mercedes helpt u daar graag bij. De nieuwe GLC staat in september bij de Mercedes-Benz-dealer die ook weer met plezier levert aan klanten van Nieuweautokopen.nl/Mercedes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s