Nieuwe Volkswagen Caddy Combi 2015 met maximaal 7 zitplaatsen in juli leverbaar

Het is zonder twijfel een van de minst sexy auto’s die te koop is bij Nieuweautokopen.nl/Volkswagen, maar ook een van de meest praktische. En daarom schrijven we er over bij Nieuweautokopen.nl/Volkswagen. In juli start VW met de levering van de nieuwe Caddy Combi en Caddy Combi Maxi. Beide ruimtewonders zijn geschikt voor maximaal zeven personen en worden dan ook geleverd met geel kenteken.  De Caddy Combi is als vijfzitter leverbaar vanaf € 25.490. De zevenzits ‘Maxi’ met verlengde wielbasis is er vanaf € 29.990. Beide versies zijn te koop bij Nieuweautokopen.nl/Volkswagen. Net zoals onder meer de Golf, Polo, Up! en de bijtellingsvriendelijke GTE-modellen van VW.
Nieuwe Volkswagen Caddy 2015
De Caddy Combi en Caddy Combi Maxi bieden volop ruimte en gebruiksgemak. Zelfs met vijf personen aan boord  heeft de Caddy Combi nog een bagageruimte van 750 liter. Met neergeklapte achterbank ontpopt hij zich tot miniverhuizer met een laadvolume van maar liefst 3.030 liter. De Caddy Combi Maxi is door zijn langere wielbasis nog ruimer. Met de tweede en derde zitrij in normale positie bedraagt de bagageruimte 530 liter en met neergeklapte derde zitrij al 1.350 liter. Door ook de tweede zitrij neer te klappen komt het totale laadvolume zelfs op 3.880 liter.

Altijd compleet, online indien gewenst
De Caddy Combi en Caddy Combi Maxi vallen op door hun aangescherpte design en het nog fraaiere interieur. De standaarduitrusting is verder verrijkt. De nieuwe modellen zijn er als Trendline, Comfortline en Highline. De Trendline heeft standaard al Climatic airconditioning, Radio Composition Audio, elektrisch bedienbare ramen (vóór) en buitenspiegels (tevens verwarmd), een boordcomputer, twee schuifdeuren en veiligheidsvoorzieningen als Front Assist met noodremassistent, ESC en hoofd-/zij-airbags. Met het optionele radio-navigatiesysteem ‘Discover Media’ gaan de Caddy Combi-modellen zelfs online dankzij Car-Net mobiele diensten.

Benzine of diesel
De motoren voor de Caddy Combi-modellen hebben een efficiencyslag gemaakt: ze zijn tot 15% zuiniger dan hun voorgangers en ze voldoen aan de Euro 6-norm. Er zijn twee TSI-benzinemotoren: 1.2 met 62 kW/84 pk en 1.4 met 92 kW/125 pk. Vervolgens zijn er twee 2.0 TDI-diesels: 55 kW/75 pk en 75 kW/102 pk. De Caddy Combi-modellen zijn er ook met de 1.4 TGI (81 kW/110 pk) die geschikt is voor CNG (aardgas) en benzine. De sterkste benzine- en dieselversies zijn er ook met DSG. Kijk voor het volledige overzicht van modellen en prijzen op Nieuweautokopen.nl/Volkswagen of neem geheel vrijblijvend contact op met een van de medewerkers van de website. U krijgt dan alle info die u zich maar wensen kunt. En desgewenst een passend voorstel.

Een greep uit de prijslijst:

  • Caddy Combi 1.2 TSI Trendline                        €  25.490
  • Caddy Combi 1.4 TSI Trendline                        €  27.790
  • Caddy Combi 1.4 TGI Comfortline                    € 32.190
  • Caddy Combi 2.0 TDI BlueMotion                     € 31.990
  • Caddy Combi Maxi 1.4 TSI Trendline                € 29.990
  • Caddy Combi Maxi 1.4 TSI Trendline DSG       € 31.390
  • Caddy Combi Maxi 1.4 TGI Comfortline            €  34.790
  • Caddy Combi Maxi 2.0 TDI 75 kW/102 pk         € 36.090

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s