Lexus GS F 2015 debuteert op Goodwood

De nieuwe Lexus GS F laat voor de eerste keer in Europa aan het publiek zien waar zijn 5,0-liter V8 met 477 pk (351 kW) en ongekende ‘handling’ toe in staat zijn. De ‘high-performance’ sportsedan doet mee aan de befaamde heuvelklim van het Goodwood Festival of Speed. Het wereldberoemde auto-evenement vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 28 juni. Deze en andere nieuwe modellen van Lexus zijn nu of in de nabije toekomst online te bestellen bij Nieuweautokopen.nl/Lexus.

Nieuwe Lexus GS F 2015
De met de krachtigste V8 die Lexus ooit ontwikkelde uitgeruste Lexus GS F wordt op het Goodwood Festival of Speed bestuurd door Mike Conway, de coureur die dit jaar meedoet aan de 24 uur van Le Mans. De Brit zal alles uit de kast halen om ervoor te zorgen dat de Lexus GS F een onuitwisbare indruk op de toeschouwers achterlaat. Hierbij wordt hij geholpen door de geweldige sound van de atmosferische V8 en het gespierde design van de Lexus GS F.

Geboren op het Fuji-circuit
De Lexus GS F is ontwikkeld om de verwachtingen van de meest veeleisende automobilist te overtreffen. De op de Lexus GS gebaseerde sportsedan profiteert van onder andere een versterkte carrosserie, een nieuw ontworpen wielophanging en, voor extra wagenbeheersing, het Lexus’ Torque Vectoring Differential (TVD) dat zijn debuut maakte op de Lexus RC F. De Lexus GS F werd geboren op het Fuji-circuit in Japan en is volwassen geworden op de fameuze Duitse Nürburgring.

Ook Lexus RC F GT3 aanwezig
Andere Lexus modellen die tijdens het Goodwood Festival of Speed hun opwachting maken, zijn de supersportwagen Lexus LFA en de Lexus RC F GT3 waarmee Lexus hoge ogen gooit in het Duitse VLN-kampioenschap. De GT3 verkopen we nieut via Nieuweautokopen.nl/Lexus, maar bent u op zoek naar de straatlegale RC F, dan bent u bij de webwinkel aan het juiste adres, zoals u ook voor de IS300h, de CT200h en bijvoorbeeld de GS en LS modellen bij Nieuweautokopen.nl/Lexus terecht kunt.

De nieuwe Lexus GS F wordt begin volgend jaar bij de Nederlandse Lexus dealers verwacht. Prijzen zullen in een later stadium te vinden zijn op Nieuweautokopen.nl/Lexus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s