Meer info en foto’s nieuwe Mazda MX-5-ND 2015

Mazda heeft meer informatie en foto’s van de nieuwe MX-5 ND vrijgegeven. En Nieuweautokopen.nl/Mazda heeft die informatie natuurlijk ook voor u. En wat te denken van de prijzen, die beginnen bij € 28.990,-.

Nieuwe Mazda MX-5 2015
Na 25 jaar en drie generaties begint Mazda aan een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van zijn legendarische MX-5 roadster. Sinds de introductie van de MX-5 in 1989 zijn er meer dan 947.000 exemplaren geproduceerd. Het winnende principe dat ten grondslag ligt aan de auto, die de vrijwel uitgestorven markt van roadsters nieuw leven heeft ingeblazen, is nog altijd het pure rijplezier op basis van een lichtgewicht ontwerp en een perfecte vóór-achter gewichtsverdeling.

De MX-5 was een inspiratiebron voor innovaties van Mazda, zoals SKYACTIV-technologie, die inmiddels in het volledige gamma is geïmplementeerd. Wat het precies inhoudt kunnen de medewerkers van Nieuweautokopen.nl/Mazda u haarfijn uitleggen.

SKYACTIV heeft  zijn weg gevonden naar de nieuwste MX-5 met twee speciale SKYACTIV-G benzinemotoren met hoge compressie. Een SKYACTIV-MT handgeschakelde versnellingsbak tilt het soepele, frisse schakelen van de roadster naar een nog hoger plan en de lichte maar toch uitzonderlijk sterke SKYACTIV-Body en het SKYACTIV-Chassis zijn aangepast om de toch al uitstekende lenigheid van Mazda’s icoon verder te verbeteren.

Mazda heeft de vanafprijs bekendgemaakt van de nieuwe MX-5. De prijzen van de vierde generatie van de best verkochte roadster aller tijden beginnen bij een scherpe € 28.990,-. Deze prijs geldt dan voor de MX-5 S met 1.5 SKYACTIV-G 131 met handgeschakelde zesversnellingsbak. Belangstelling? Nieuweautokopen.nl/Mazda kan de nieuwe generatie van de Mazda MX-5 leveren, zoals de website ook de andere populaire modellen als de CX-5 en de nagelnieuwe CX-3 kan leveren.

Nu we het toch over de nieuwe, compacte SUV van het Japanse merk hebben, noemen we toch ook nog maar even de vanafprijs van de CX-3. De instapversie kost  € 20.990,- voor de tweewielaangedreven CX-3 2.0 SKYACTIV-G 120 S met handgeschakelde zesversnellingsbak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s