Nieuwe Passat GTE 2015 plug-in per september leverbaar vanaf € 44.590

Nieuweautokopen.nl/Volkswagen heeft goed nieuws voor alle zakelijke automobilisten die op zoek zijn naar de laagst mogelijke bijtelling in combinatie met de meeste ruimte: de Passat GTE komt vanaf  september dit jaar naar Nederland. De Passat ‘plug-in’ is een auto waar Nederland naar uitkijkt omdat hij bij registratie in 2015 een fiscale bijtelling van slechts 7% kent. Volkswagen heeft een aanzienlijk aantal Passats GTE aan Nederland toegekend voor levering in 2015. Nieuweautokopen/nl/Volkswagen en de samenwerkende, Nederlandse Volkswagen-dealers nemen vanaf eind juli definitieve bestellingen aan.

Nieuwe Volkswagen GTE 2015
Dankzij slimme plug-in hybride-techniek heeft de Passat GTE een officieel vastgestelde CO2-uitstoot van 37 gr/km. Dat wordt in 2015 nog beloond met 7% fiscale bijtelling voor zakelijke rijders en vrijstelling van wegenbelasting. Elke Passat GTE komt inclusief een plug-in hybride rijtraining om optimaal van de plug-in technologie gebruik te maken. En wordt de auto via Nieuweautokopen.nl/Volkswagen gekocht, dan kan de koper ook rekenen op uitstekende ondersteuning tijdens het aankooptraject. Bijvoorbeeld bij het samenstellen van de Passat.

Emissievrij rijden
Naast 7% bijtelling (voor een periode van 60 maanden) heeft de Passat GTE meer voordelen. Een op 50 km vastgestelde elektrische actieradius bijvoorbeeld, voor emissievrij woon-werkverkeer. De efficiënte 1.4 TSI-benzinemotor en hybridetechniek maken ook langere ritten mogelijk. De Passat GTE is ruim, comfortabel en veelzijdig als elke andere Passat, en mag bijvoorbeeld ook aanhangers tot 1.600 kg trekken. De Passat GTE Variant is met een bagageruimte variërend van 483 tot 1.613 liter zeker voor een plug-in hybride uitzonderlijk ruim en praktisch. Zoals het online kopen van een nieuwe Volkswagen bij Nieuweautokopen.nl/Volkswagen ook uitermate praktisch is omdat je er de deur niet voor uit hoeft. Kopen, -en leasen trouwens ook- kan geheel vanachter de computer.

Vanaf 44.590 euro
De Passat GTE is er vanaf 44.590 euro, de Variant vanaf 46.090 euro. De standaarduitrusting komt grotendeels overeen met die van de Passat Comfortline. Daarbovenop is de DSG-automaat altijd inbegrepen. De GTE onderscheidt zich verder door speciale lichtmetalen wielen, LED-koplampen, GTE-bumpers, Radio Composition Media met aanraakscherm, Boordcomputer Premium en GTE-specifieke bekleding.

Luxe Highline
De Passat GTE is tegen een meerprijs van € 1.800 als Highline te bestellen. Hij heeft dan LED achterlichten High (met een speciaal lichtdesign), een lederen/alcantara interieur, Top-Comfortstoelen vóór met verwarming, adaptieve cruise control en meer. Nieuweautokopen.nl/Volkswagen verwacht dat die Highline gezien de geringe meerprijs en het toch al gunstige bijtellingstarief van 7% populair gaat worden.

Een complete leaseconstructie
De Passat GTE is te leasen vanaf € 685 per maand excl. BTW (op basis van 20.000 km/jaar en een looptijd van 60 maanden). Hierbij is alles inbegrepen: de auto, onderhoud, reparaties, verzekering en banden. Ook minder gebruikelijke zaken zijn all-in, zoals een smart zakelijk laadpunt (met onderhoudsabonnement) en een laadpas met 500 km ‘groen’ elektrisch rijtegoed (HollandseWind® van Eneco). Hoewel de naam anders doet vermoeden, kan zo’n groene Passat GTE ook via Nieuweautokopen.nl/Volkswagen worden geleaset.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s