Hypermoderne driecilindermotoren voor de nieuwe Golf 2015

We hebben bij Nieuweautokopen.nl nieuws over Ford en Opel, dan mogen we zeker niet achterblijven als het om dat andeer Duitse volumemerk gaat: Volkswagen. En er is groot nieuws dat vooral gaat over kleine motoren. VW gaat namelijk aan de driepitters en Nieuweautokopen.nl/Volkswagen gaat ze verkopen. De Volkswagen Golf, Golf Variant en Golf Sportsvan zijn nu te bestellen met een nieuwe 1.0 TSI-benzinemotor. Deze krachtige en zuinige driecilinder krijgt Volkswagen’s zuinigheidslabel BlueMotion. Alle 1.0 TSI BlueMotion-modellen komen in aanmerking voor 20% bijtelling. De adviesprijzen starten bij 22.590 euro.

Nieuwe VW Golf kopen
De nieuwe 1.0 TSI BlueMotion laat zien welke voordelen downsizing biedt. De eenlitermotor levert met een turbo en directe brandstofinspuiting een vermogen van 85 kW/115 pk en veel trekkracht: 200 Nm. Daarmee sprint de vijfdeurs Golf in 9,7 s van 0 naar 100 km/h en haalt hij een top van 204 km/h. De vastgestelde CO2-uitstoot komt echter op slechts 99 gr/km.

Zaakwagen: altijd 20% bijtelling
De nieuwe 1.0 TSI is er voor de Golf, de Golf Variant en Golf Sportsvan. Hij wordt standaard geleverd met handgeschakelde zesbak – de comfortabele DSG-automaat heeft een meerprijs van 2.500 euro (Sportsvan: 2.600 Euro). Ongeacht de transmissiekeuze valt elke Golf, Golf Variant of Sportsvan 1.0 TSI BlueMotion in de 20%-categorie van de fiscale bijtelling. Nieuweautokopen.nl/Volkswagen geeft meer helderheid in alle modellen en uitvoeringen. En komt u er niet uit, dan bellen we, toch?

Trendline en Comfortline
De 1.0 TSI is leverbaar in de uitrustingsniveaus Trendline en Comfortline. Standaard op de Trendline zijn bijvoorbeeld airco, het slimme Multi Collision Brake, een multimediasysteem met kleurenaanraakscherm (12,7 cm), boordcomputer en lichtmetalen wielen. De Comfortline heeft ook cruise control, parkeersensoren voor en achter, comfortstoelen en meer.

Het voordeel van pakketten
Met het Executive-pakket wijst de Golf 1.0 TSI de weg dankzij navigatie-/multimediasysteem Discover Media met 16,5 cm-kleurenscherm. De navigatiekaarten zijn tweemaal per jaar gratis te updaten. Ook Car-Net met diensten als online weer- en verkeersinfo is inbegrepen en dat geldt tevens voor een goedgekeurd diefstalalarm (‘SCM3’).

Een greep uit de prijslijst:

  • Golf Trendline 1.0 TSI BlueMotion (5d, 99 gr CO2/km):                    22.590 euro
  • Golf Comfortline 1.0 TSI BlueMotion (5d, 99 gr CO2/km):                24.050 euro
  • Golf Variant Trendline 1.0 TSI BlueMotion (99 gr CO2/km):              23.450 euro
  • Golf Variant Comfortline 1.0 TSI BlueMotion (99 gr CO2/km):          25.190 euro
  • Golf Sportsvan Trendline 1.0 TSI BlueMotion (105 gr CO2/km):          25.490 euro
  • Golf Sportsvan Comfortline 1.0 TSI BlueMotion (105 gr CO2/km):      27.190 euro

Voor het volledige overzicht gaat u naar Nieuweautokopen.nl/Volkswagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s