Nieuwe kleuren, lager brandstofverbruik en diverse upgrades voor de nieuwe Ford Fiesta 2015, Europa’s bestverkochte compacte auto

Nieuweautokopen.nl/Ford schreef onlangs al over de vernieuwde Ford Ka en de aangepaste Ford Kuga, er is nog meer te melden. Het merk is duidelijk nog niet klaar met het vernieuwen van zijn modellen. Daarom vandaag de nieuwe Ford Fiesta bij Nieuweautokopen.nl/Ford. De Fiesta geldt als de bestverkochte compacte auto in Europa en hij is nu leverbaar in nieuwe kleuren en met upgrades op het gebied van styling en uitrusting.

Nieuwe Ford Fiesta kopen

De Fiesta, in 2012, 2013 en 2014 al de bestverkochte compacte auto in Europa, bleek in het eerste kwartaal van 2015 met 88.155 exemplaren opnieuw een top seller te zijn. Verder kondigde Ford ook de introductie van zuinigste Fiesta ooit aan. De Fiesta ECOnetic is nu uitgerust met de 1.5-liter Ford TDCi-dieselmotor, met een verbruik van 3,2 l/100 km, een uitstoot van 82 g/km en 14% bijtelling voor de zakelijke rijder.

Ook worden er een aantal nieuwe kleuren bestelbaar voor de Fiesta. De nieuwe kleuren zijn Magnetic, een donkere, sprankelende grijze metaallak, Candy Red, een levendige, heldere roodtint, en Silk, een luxueuze, satijnachtige zilvergrijze metaallak.

Van de Fiesta, die voor de Europese markt in Keulen wordt geproduceerd, zijn sinds de introductie in 1976 wereldwijd meer dan 17 miljoen exemplaren verkocht. Het model is voor deze regio leverbaar als 3-deurs en als 5-deurs. Ford bedoelt met deze regio waarschijnlijk Europa in het algemeen, waar Nieuweautokopen.nl/Ford Nederland in het bijzonder bedoelt. De website werkt alleen maar samen met Nederlandse dealers en levert alleen voor Nederland bestemde Fords. Inderdaad, met drie of vijf deuren.

“Klanten voor de Fiesta kunnen nu kiezen uit een breed aanbod met een uitgebreide reeks uitrustingsniveaus met een bijzonder laag brandstofverbruik en opvallende kleuren en styling”, vertelt Roelant de Waard, Vice-President Marketing, Sales & Service bij Ford Europa. “Neem alleen al ons uitgebreide assortiment motoren. Deze omvat de 1.0-liter EcoBoost, de eerste motor ooit die driemaal op rij de titel International Engine of the Year in de wacht wist te slepen.”

De standaard uitrusting van de Fiesta Style biedt met halogeenkoplampen en LED-dagrijverlichting nu nog beter zicht. De kwaliteit en het comfort van het interieur zijn verhoogd met een lederen stuurwiel en handrem. De Fiesta Titanium is nu standaard uitgerust met een verchroomde benedengrille en nieuwe 16” lichtmetalen velgen. Ook nieuw zijn de stoelbekleding met modieuze ecru details en bijpassende stiksels voor het stuurwiel, de versnellingspookhoes, de handrem en de vloermatten.

Voor de Fiesta ECOnetic heeft Ford de CO2-uitstoot met 16 g/km verlaagd ten opzichte van de eerste versie in 2008. De nieuwe 1.5-liter TDCi-motor is niet alleen uitgerust met optimaal ontworpen verbrandingskamers, een geavanceerde turbocompressor- en brandstofinjectietechnologie, maar is ook voorzien van de volgende systemen:

  • Auto-Stop-Start, dat automatisch de motor uitschakelt als de auto stationair draait en weer herstart zodra de bestuurder weer wil optrekken;
  • Smart Regenerative Charging, dat motorslijtage vermindert door de dynamo selectief in te schakelen en de accu op te laden bij het in vrijloop uitrollen en afremmen op de motor;
  • Banden met lage rolweerstand;
  • Aerodynamisch verbeterde carrosserie en bodem.

Daarnaast is de Fiesta ook voorzien van technologieën als Ford SYNC, het spraakgestuurde connectiviteitssysteem met Emergency Assistance, en Active City Stop.

De Ford Fiesta met zuinige 1.0 benzinemotor (20% bijtelling) is in de Ambiente uitvoering leverbaar vanaf € 13.315. Speciaal voor de zakelijke rijder is er ook de Fiesta 1.5 TDCi Econetic Lease. En dat leasen kan ook via Nieuweautokopen.nl/Ford. De website is dus niet alleen het juiste adres om een nieuwe Ford te kopen, u kunt er ook terecht voor een scherpe leaseofferte. Terug naar de 1.5 TDCi Econetic Lease. De schone 95 pk dieselmotor van deze uitvoering stoot slecht 82 gram CO2 per kilometer uit. De zakelijke rijder hoeft hierdoor slechts een bijtelling van 14% te betalen voor het prive gebruik van de auto. De Fiesta Style Econetic Lease is er vanaf € 16.195. Belangstelling? Nieuweautokopen.nl/Ford helpt u verder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s