Voor de liefhebber: Nieuwe Polo GTI nu ook leverbaar met handbak

Sportiefste Polo bij Nieuweautokopen.nl/Volkswagen in de prijslijst vanaf € 25.490

Goed nieuws voor de sportieve Volkswagen-rijder: de Polo GTI met handgeschakelde zesversnellingsbak is nu leverbaar in Nederland via Nieuweautokopen.nl/Volkswagen. De tweedeursversie met 1.8-liter TSI-benzinemotor en 192 pk is er vanaf € 25.490. De eerste exemplaren arriveren deze maand bij de Volkswagen-dealer, waarmee de eerder genoemde website rechtstreeks zaken doet.

Nieuwe Volkswagen Polo GTI kopen

De Polo GTI is standaard ‘aangekleed’ met onder meer 17-inch lichtmetalen wielen, rode remklauwen, een grille met honingraatstructuur plus rode accentstreep en zwarte zijskirts. Binnenin biedt de GTI speciale topsportstoelen met GTI-ruitjesmotief, een lederen GTI-sportstuurwiel en een GTI-instrumentarium met rode naalden.

Snel bij de dealer
De hoofdattractie van de Volkswagen Polo GTI is uiteraard de 1.8-liter TSI-benzinemotor die in combinatie met de handbak 141kW/192 pk aan vermogen levert en een maximale trekkracht van liefst 320 Nm. Daarmee accelereert de Polo GTI in 6,7 s naar 100 km/h. De topsnelheid bedraagt 236 km/h. De consumentenadviesprijzen starten bij € 25.490. Voor het volledige prijzenoverzicht van de Polo en alle andere nieuwe modellen van Volkswagen kunt u terecht op Nieuweautokopen.nl/Volkswagen.

Ook met DSG en vier portieren
Dezelfde Polo GTI met een 7-traps DSG automaat staat in de prijslijst vanaf € 25.890. De prestatiecijfers komen overeen met die van de handbak. De Polo GTI is standaard uitgevoerd met twee portieren, de meerprijs voor de vierdeurs is € 460. Nieuweautokopen.nl/Volkswagen helpt u graag met het samenstellen van uw nieuwe, snelle Polo. Liever een zuinige versie? Ook dan bent u van harte welkom bij Nieuweautokopen.nl/Volkswagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s