Meer uitrusting voor hetzelfde geld op nieuwe Subaru XV, Forester en Outback 2015

Subaru is een merk dat een beetje in de luwte leeft in Nederland. Wij bij Nieuweautokopen.nl kennen de modellen net zoals een trouwe groep aanhangers, maar om te zeggen dat Subaru zich volop in de spotlights beweegt, nou nee. Dat is best jammer, want het merk heeft recent een groot aantal modellen voorzien van extra uitrusting, enkele designupdates, een nieuw infotainmentsysteem en bovendien zijn de prijzen van veel modellen aangescherpt.

Nieuwe Subaru forester 2015
Nieuw is de Intro-versie van de Subaru XV die inclusief AWD en CVT vanaf 24.995 euro leverbaar is. Ook op technisch gebied zijn er diverse updates bij dit model en de andere versies. Waar de voorkeur ook naar uit gaat,  Nieuweautokopen.nl/Subaru kan elk model voor u samenstellen en bestellen.

Subaru XV
De Subaru XV, standaard voorzien van boxermotor, vierwielaandrijving en Lineartronic-automaat, beschikt over een nieuw infotainmentsysteem: Starlink. Dit systeem, met een 6,2 of 7,0 inch groot aanraakscherm, kan gekoppeld worden aan een smartphone en biedt dan alle functies, zoals navigatie, aan op het centrale display.

Geheel nieuw is de Subaru XV 1.6i Intro Lineartronic CVT, die al leverbaar is vanaf 24.995 euro. En dat is een strakke prijs, vinden wij bij Nieuweautokopen.nl/Subaru voor een auto met automaat en 4WD. Net als elke andere Subaru XV beschikt ook de Intro standaard over Bluetooth carkit en audio, spraaksturing en een verbeterd onderstel. Ook de Subaru XV 1.6i Comfort is in prijs verlaagd (van 30.195 euro naar 27.195 euro), net als Subaru XV 2.0i Comfort die nu 29.195 euro kost in plaats van 31.195 euro.

Forester
De Subaru Forester, die leverbaar is met een 2.0-liter benzine of dieselmotor en net als de Subaru XV standaard beschikt over vierwielaandrijving en Lineartronic-automaat, heeft ook meer luxe aan boord. Welcome Home verlichting, uitschuifbare zonnekleppen en spraaksturing zijn vanaf nu op elke uitvoering standaard. Het infotainmentsysteem is verbeterd en heeft nu een 7,0 inch display, op de Premium bovendien voorzien van navigatiefunctie.

De Subaru Forester 2.0i Comfort Lineartronic CVT kost 34.995 euro, net zoveel als voorheen de Intro-uitvoering, maar hij is veel completer uitgerust: onder andere stoelverwarming en gescheiden klimaatregeling zijn standaard aanwezig. De voor zakelijke rijders zeer interessante dieselversie, de 2.0D Comfort Lineartronic CVT, is er vanaf 43.995 euro. Het maximale aanhangwagengewicht van een royale 2.000 kilo is voor alle uitvoeringen overigens gelijk.

Outback
De nieuwe Subaru Outback is zonder twijfel de meest veelzijdige cross-over in zijn klasse. Standaard is de Outback uitgerust met Subaru’s revolutionaire systeem EyeSight, dat met stereocamera’s de omgeving en rij-omstandigheden van de auto volgt en kan ingrijpen als er gevaar dreigt.

Ook de Outback profiteert van het verbeterde Starlink infotainmentsysteem en heeft bovendien standaard LED-verlichting voor en achter. Nieuw is bovendien de active grille shutter, een grille met variabele lamellen die zorgt voor het sneller opwarmen van de motor en de luchtstroom optimaliseert voor een lager brandstofverbruik.

Noemenswaardig is ook X-mode, een systeem dat de aandrijfsnelheid van de wielen automatisch verlaagt naar dat van het langzaamst draaiende wiel, om zo krachtverlies bij doorslippen te voorkomen. De nieuwe Subaru Outback is scherper geprijsd dan zijn voorganger en al leverbaar vanaf 38.995 euro voor de 2.5i Comfort Lineartronic CVT Eyesight.

Subaru BRZ en WRX STI
De prijzen van de smaakmakers van het modellenprogramma van Subaru, de sportieve Subaru BRZ en brute WRX STI, veranderen niet. Wel kregen beide modellen enkele kleine updates, zoals de keuze uit enkele nieuwe buitenkleuren. De Sport-versie van de Subaru BRZ is niet meer leverbaar, zodat de Sport Premium overblijft met naar keuze een handgeschakelde of automatische versnellingsbak. De prijs is in beide gevallen 42.995 euro. Prijzen van de WRX STI beginnen bij 79.995 euro voor de 2.5T Sport.

Heeft u na het lezen van al deze info trek in een Subaru, maar geen zin om op zoek te gaan naar een van die ruim dertig Subaru-dealers? Dat komt mooi uit, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan bij Nieuweautokopen.nl/Subaru en wij zorgen voor een strakke deal en levering van de nieuwe auto, via de officiele dealer, desgewenst bij u thuis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s