Voor moderne families: nieuwe Touran editie 2015 vanaf € 28.890

Volkswagen Touran scherp gelijnd, ruim, veilig, zuinig, praktisch én online via Nieuweautokopen.nl/Volkswagen

Zoals Nieuweautokopen.nl/Volkswagen het kopen van een nieuwe auto opnieuw heeft uitgevonden, vindt Volkswagen de familieauto opnieuw uit met de nieuwe Touran. De sportief gelijnde ruimte-auto is er als vijf- en zevenzitter, biedt volop online-mogelijkheden en beschikt over de nieuwste assistentiesystemen. De nieuwe Touran is nu via bovengenoemde website te bestellen vanaf € 28.890. De levering start in september – vóór de herfstvakantie dus.

Nieuwe Volkswagen Touran 2015
De compleet nieuwe Touran is nog veel ruimer dan zijn voorganger. Als vijfzitter heeft hij zelfs de grootste bagage-inhoud in deze klasse: 835 liter. De tweede zitrij is eenvoudig neerklapbaar en creëert middels een vlakke laadvloer 1.980 liter bagageruimte. Bij de zevenzitter klapt ook de derde zitrij geheel in de vloer weg.

De slimme Touran
De Touran maakt elke familietrip makkelijk. Hij is leverbaar met Trailer Assist dat manoeuvreren met aanhangers tot kinderspel maakt. Easy Open opent de achterklep na een voetbeweging onder de bumper. Het infotainment werkt snel en kent gratis updates voor de navigatie. Car-Net biedt online-diensten als actuele verkeers- en weerinfo. Een echte familie-optie: Media Control, een app waarmee het infotainment met smartphone of tablet te bedienen is. De liefhebber van zo’n app zal ook de mogelijkheid waarderen om de nieuwe Touran geheel online te kopen bij Nieuweautokopen.nl/Volkswagen. Nog nooit was het aanschaffen van een nieuwe VW zo eenvoudig. Elk model van het Duitse merk kan er geheel online worden besteld, waarna de webwinkel op zoek gaat naar het beste voorstel.

Zakelijke 1.6 TDI met 20% bijtelling
De Touran is er in eerste instantie met keus uit twee benzine- en twee dieselmotoren. Benzine: een 1.2 TSI met 81 kW/110 pk en een 1.4 TSI met 110 kW/150 pk (tijdens de introductieperiode standaard met DSG-automaat). Diesel: een 1.6 TDI met 81 kW/110 pk en een 2.0 TDI met 110 kW/150 pk. Later volgen een 1.8 TSI met 180 pk en een 2.0 TDI met 190 pk. Eind september is de 1.6 TDI leverbaar met DSG; daarmee is de Touran goed voor 20% fiscale bijtelling.

Standaard veilig en comfortabel
In zijn standaarduitvoering (Trendline) heeft de Touran al veel veiligheids- en comfortvoorzieningen. Denk aan een elektronisch stabiliteitssysteem (ESP), airco, zeven airbags, radio met aanraakscherm, elektronische handrem, multi collision braking, cruise controle, elektrische ramen rondom, 16-inch lichtmetalen wielen en vermoeidheidsherkenning.

Meer comfort op afroep
De Touran is er ook als Comfortline en Highline. De Comfortline onderscheidt zich met onder meer een multifunctioneel stuurwiel, comfortstoelen vóór met schuiflades, afstandswaarschuwingssysteem (Front Assist) en automatische driezone airco ‘Pure Air’. De Highline voegt daar zaken aan toe als adaptieve cruise control, Top-comfortstoelen, Licht & Zicht-pakket, sfeerverlichting in het interieur, LED-achterlichten en boordcomputer Premium.

Een greep uit de prijslijst
Benzinemotoren:

  •               Touran Trendline 1.2 TSI  81 kW/110 pk:                          28.890 euro
  •               Touran Comfortline 1.4 TSI  110 kW/150 pk 7-DSG:        35.350 euro
  •               Touran Highline 1.4 TSI  110 kW/150 pk 7-DSG:              36.550 euro

Dieselmotoren:

  •               Touran Trendline 1.6 TDI  81 kW/110 pk:                     32.790 euro
  •               Touran Comfortline 2.0 TDI  110 kW/150 pk:                   37.450 euro
  •               Touran Highline 2.0 TDI  110 kW/150 pk:                         38.650 euro

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s