Vernieuwde BMW 3 Serie vanaf € 34.500.

Scherper design, rijkere standaarduitrusting.

BMW 3 Sedan
De auto waar zakelijk Nederland op zit te wachten is binnenkort te bestellen bij Nieuweautokopen.nl/BMW. De vernieuwde BMW 3 Serie is er per eind juli vanaf € 34.500. Dat is de prijs van de 318i Sedan met 1,5-liter TwinPower Turbo driecilinder. Het uiterlijk onderscheidt zich van de voorgaande generatie door het scherpere design van de koplampen, grille, bumpers en achterlichtunits. Nieuweautokopen.nl/BMW kan zich voorstellen dat u de verschillen met de huidige generate 3 Serie niet helemaal kunt ontdekken en is natuurlijk bereid om u te helpen met uw zoektocht.

Het interieur ademt een onmiskenbare premiumsfeer dankzij het gebruik van nieuwe materialen. Alle modellen van de nieuwe generatie BMW 3 Serie Sedan en Touring krijgen voorts een rijkere standaarduitrusting en hebben nu (minimaal) 16 inch lichtmetalen wielen, een regen- en lichtsensor, verschuifbare armsteun voor en Servotronic (snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging). Desondanks is een aantal benzinemodellen, zowel Sedan als Touring, goedkoper geworden. Hoe veel goedkoper komt u te weten door geheel vrijblijvend een offerte aan te fragen bij Nieuweautokopen.nl/BMW.

Veertien modellen met 20 procent bijtelling.
Alle modellen voldoen aan de EU6 emissienorm. Er zijn bovendien acht dieselmodellen van de BMW 3 Serie Sedan die binnen de 20 procent bijtelling vallen: de 316d, 316dA (A = automaat), 318d, 318dA, 320d EfficientDynamics Edition, 320dA EfficientDynamics Edition, 320d en 320dA. Bij de BMW 3 Serie Touring vallen zes diesels binnen de 20 procent bijtelling: 316d, 316dA, 318dA, 320dA, 320d EfficientDynamics Edition en 320dA EfficientDynamics Edition.

Nieuw in het gamma zijn de krachtige BMW 330i en BMW 340i, terwijl de plug-in hybride BMW 330e Sedan met slechts 49 g/km CO2 in 2016 aan het gamma wordt toegevoegd. Prijzen en introductiedatum van dit model zullen later bekendgemaakt worden, onder meer via Nieuweautokopen.nl/BMW.

De 318i sedan is er vanaf 34.500 euro, de goedkoopste diesel met vier deuren, de 316d,  staat vanaf 38 mille in de prijslijst. De dikste diesel heet 335dA xDrive, heeft vierwielaandrijving en automaat en gaat voor 64.900 euro van de hand. Zijn op benzine rijdende tegenhanger vergt een investering van 57.945. Voor dat geld krijgt u dan de 340i xDrive. De stationwagon-variant, bij BMW Touring genaamd, is op 1 euro na twee mille duurder dan de vergelijkbare uitvoering van de 3 Sedan. Welke uitvoering uw voorkeur ook geniet, Nieuweautokopen.nl/BMW kan ‘m leveren. Via de merkdealer, met garantie en inruil.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s