Automatisch schakelen ѐn minder uitstoot in nieuwe Fiat 500X DCT vanaf € 25.995

De nieuwe Fiat 500X is er met voor- en vierwielaandrijving. Nieuw is de automatische versnellingsbak DCT die het rijcomfort verhoogt en het brandstofverbruik ѐn de uitstoot doet afnemen. Elek uitvoering van de Mini Countryman-tegenhanger is leverbaar via Nieuweautokopen.nl/Fiat.

Fiat 500X
De nieuwe Fiat 500X is leverbaar als 500X en als 500X Cross. Laatstgenoemde heeft een meer op offroad-gebruik gericht uiterlijk en is zowel met voorwiel- als vierwielaandrijving leverbaar. Nieuw is de automatische versnellingsbak DCT. De ‘Dual Clutch Transmission’ combineert een zeer soepel schakelende automatische transmissie met sportiviteit en een laag brandstofverbruik. Ten opzichte van de handgeschakelde versie bespaart de DCT versie 0,3 liter per 100 kilometer en per kilometer 2 gram CO2-uitstoot. Nieuweautokopen.nl/Fiat heeft alle verbruikscijfers voor u zodat u eenvoudig de verschillende uitvoeringen kunt vergelijken.

Standaard is de Fiat 500X uitgerust met comfort verhogende zaken als cruise control (inclusief snelheidsbegrenzer), elektrisch bedienbare ramen vòòr en achter, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, elektronische handrem, een 3,5 inch TFT display en een brandstofvulopening met Smart-Fuel waardoor een losse tankdop overbodig is.

Veiligheid staat voorop, daarom is de Fiat 500X uitgerust met onder meer zes airbags, dagrijverlichting, ESC (Electronic Stability Control) en mistlampen met ‘cornering’ functie. Veiligheidsverhogende systemen als Lane Assist, Blind Spot Assist, een achteruitkijkcamera en het door Euro NCAP gelauwerde remassistentsysteem Brake Control zijn optioneel beschikbaar. Veilig online een nieuwe Fiat kopen is vanzelfsprekend bij Nieuweautokopen.nl/Fiat, de website doet alleen zaken met de Fiat-merkdealers. Zo weet u zeker dat u de nieuwe Fiat krijgt die u op uw verlanglijstje heeft staan. En het maakt daarbij niet uit of het een Panda, 500, Punto of 500C is. Elk model is leverbaar.

De Fiat 500X is er in die uitrustingsniveau’s: Pop, PopStar en Lounge. Als de voorkeur uitgaat de naar de 500X Cross, dan worden er twee uitrustings-niveaus aangeboden: Cross (vergelijkbaar met de PopStar) en Cross Plus (vergelijkbaar met de Lounge).

De nieuwe Fiat 500X staat vanaf € 19.995 bij de Nederlandse Fiat dealer, die tevens hofleverancier zijn bij Nieuweautokopen.nl/Fiat. De nieuwe 500X met automatische DCT versnellingsbak is per mei leverbaar vanaf € 25.995.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s