Vernieuwde Sharan nu te configureren en te bestellen

Ruimtewonder van Volkswagen krijgt nieuwe motoren en nieuw infotainment

Volkswagen Sharan

Volkswagen liet op de recente AutoRAI de vernieuwde Sharan zien. Het model is weer volledig bij de tijd en vanaf nu online te bestellen bij Nieuweautokopen.nl/Volkswagen. Het interieur van de Sharan kreeg een opwaardering en ook het uiterlijk werd licht aangescherpt. In technologisch opzicht maakt de Sharan een grote stap vooruit met nieuwe motoren, nieuwe rijassistenten en de nieuwste generatie infotainment. Meer informatie is te vinden bij Nieuweautokopen.nl/Volkswagen.

De Sharan is er met keuze uit twee nieuwe TSI-benzinemotoren van 150 en 220 pk, en twee nieuwe TDI-diesels met 150 en 185 pk. Alle voldoen aan de Euro 6-emissienorm bij een tot 15% lager vastgesteld normverbruik. De Sharan kent nieuwe carrosseriekleuren, een breder aanbod lichtmetalen wielen en LED- achterlichten. Het instrumentarium is opnieuw ontworpen, er zijn nieuwe bekledingsstoffen beschikbaar en het stuurwiel is vernieuwd. Digitaal samenstellen van de vernieuwde Sharan is vanaf nu mogelijk via Nieuweautokopen.nl/Volkswagen. Nog op zoek naar een Sharan van de vorige generatie, vraag het Nieuweautokopen.nl/Volkswagen, wellicht ligt er groot voordeel voor u klaar.

Rijke standaarduitrusting
De vernieuwde Sharan is er als Comfortline en als Highline. De Comfortline-uitrusting is al rijk te noemen met parkeersensoren rondom, 16-inch lichtmetalen wielen, alarm, cruise control, volautomatische airconditioning, radionavigatiesysteem ‘Discover Media’ en een abonnement van 36 maanden op de online diensten Car-Net Guide & Inform Basic.

Luxe Highline
De Sharan Highline is de meest luxe Sharan met bovenop de Comfortline-uitrusting onder meer: chromen dakreling, alcantara bekleding, 17-inch lichtmetalen wielen, elektrisch bediende achterklep, verwarmde voorstoelen en adaptieve cruise control. Een exacte uiteenzetting van de diverse uitvoeringen, prijzen en de bijbehorende standaarduitrustingen is te vinden bij Nieuweautokopen.nl/Volkswagen. De nieuwe Sharan is er vanaf € 46.290,- voor de Comfortline 1.4 TSI. De goedkoopste diesel heet Sharan Comfortline 2.0 TDI 150 pk en staat vanaf € 52.690 euro in de prijslijst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s