Nissan lanceert speciale en gelimiteerde NOTE N-TEC

Speciale editie met geavanceerde veiligheidsopties en unieke uitstraling

Nissan Note
Met de nieuwe NOTE N-TEC introduceert Nissan een speciale Limited Edition voor automobilisten die zich extra willen onderscheiden. Het stoere, compacte model biedt nog meer design, accessoires en veiligheidsopties. De Nissan NOTE N-TEC is per direct te bestellen voor prijzen vanaf 18.840 euro bij Nieuweautokopen.nl/Nissan.

De nieuwe Nissan NOTE N-TEC is gebaseerd op de Acenta-uitvoering en onderscheidt zich met zijn geblindeerde achterruit, satijnzilveren deurgrepen en buitenspiegelkappen, unieke 16-inch lichtmetalen wielen en een speciaal N-TEC-embleem. Het model is ook voorzien van het Dynamic Styling Pack, dat de auto een sportieve uitstraling geeft. Kenmerkend zijn de sportbumpers voor en achter, de zijskirts, de glanzend zwarte grille en sportieve koplampen met opvallende zwarte sierringen. De N-TEC biedt daarnaast een kwalitatief hoogstaand interieur met onder meer een lederen stuur met dezelfde stijlvolle blauwe naden als op de stoelen.

Boordevol technologie
De NOTE N-TEC is standaard voorzien van Nissans intelligente Safety Shield technologie en is daarmee zeer vooruitstrevend in het B-segment. De innovatieve veiligheidsvoorzieningen zitten normaal gesproken alleen in de meest luxe Tekna-uitvoering en bestaan uit Blind Spot Warning, Lane Departure Warning en Moving Object Detection. Verder is de N-TEC voorzien van de nieuwste generatie van het multimediasysteem NissanConnect, beschikbaar met DAB digitale radio en veel apps, waaronder TripAdvisor en Google Search. De Rear View Camera helpt rijders bij lastige parkeersituaties. Ook zijn automatische verlichting, ruitenwissers en airconditioning standaard. Een I-key – waarmee de auto zonder sleutel wordt geopend – en een startknop zijn optioneel.

Prijzen
De Nissan NOTE N-TEC is leverbaar vanaf 18.840 euro voor de versie met de 1,2-liter benzinemotor. Hij is er ook met de 1.2 DIG-S benzinemotor, die 20.140 euro kost voor de handgeschakelde versie en 22.090 euro in combinatie met een automatische transmissie. Kopers hebben keuze uit alle bestaande exterieurkleuren. Daarnaast is er vanaf heden een nieuwe kleur beschikbaar op de Nissan NOTE, Ink Blue. Hoeveel exemplaren Nissan van deze mooie NOTE gaat leveren, is niet duidelijk, maar wie zeker wil zijn van deze fraaie uitvoering te kunnen genieten, doet er verstandig aan om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen via Nieuweautokopen.nl/Nissan. De website heeft prima contact met Nissan-dealers en het moet raar lopen als de Nissan NOTE N-TEC aan uw neus voorbijgaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s