Suzuki Vitara eerste compacte SUV met maximale score in crashtest

Eerder realiseerden de Suzuki Swift en de Suzuki S-Cross de maximale score in de EuroNCAP crashtest. Nu heeft ook de nieuwe Suzuki Vitara deze topprestatie geleverd. Veilig rijden en veilig kopen kan door de nieuwe Vitara te kopen via Nieuweautokopen.nl/Suzuki.
Suzuki Vitara

De nieuwe Vitara kwam met vlag en wimpel door de jaarlijks strenger wordende EuroNCAP crashtest en realiseerde daarmee de maximale score van 5 sterren. Geen verrassing, aangezien deze stoere AllRoader ruim is voorzien van veiligheidsvoorzieningen. Naast bijv. zeven airbags (incl. knie airbag) is de Vitara uitgerust met Suzuki’s Total Effective Control Technology. Hierbij wordt o.a. gebruik gemaakt van licht doch ultrasterk staal, waardoor een zeer stijve carrosserie ontstaat. Bovendien is de toepassing van moderne technieken als Radar Brake Support en Adaptive Cruise Control innovatief in het segment van de Vitara.

Met de nieuwe SUV-achtige van Suzuki koop je niet alleen een veilige vierwieler, door zo’n auto via Nieuweautokopen.nl/Suzuki aan te schaffen koopt u op op een veilige, eenvoudige en comfortabele manier. Qua veiligheid: Nieuweautokopen.nl/Suzuki doet alleen zaken met de merkdealer. U krijgt zo de kwaliteit en de service die u bij de aanschaf van een nieuwe Suzuki mag verwachten. Voorts doet u bij Nieuweautokopen.nl/Suzuki voornamelijk zaken per computer en telefoon. U hoeft er de deur dus niet voor uit. Dat is efficient en heerlijk ontspannen ‘zaken’ doen. En toch krijgt u een prima voorstel. Gegarandeerd. Nieuweautokopen.nl/Suzuki zet uw wensen namelijk uit bij een aantal merkdealers en zij maken een voorstel waarmee zij u hopen te overtuigen.

Terug naar het product. De Vitara behoort tot de zuinigste en schoonste in zijn klasse. Inmiddels staat de Vitara in de showroom van de Suzuki dealers en de vanafprijs bedraagt € 19.999,=.  Meer informatie is te vinden op Nieuweautokopen.nl/Suzuki. Ook een uitgebreide en overtuigende proefrit is daar snel geregeld. En bovendien makkelijk online in te plannen via http://www.suzuki.nl/proefrit . Alvast een voorproefje? De Vitara AllRoad Trip is de proefrit der proefritten: check de video op www.suzuki.nl/vitara.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s