Nieuwe Lexus 25th Edition rijden voor een vast maandbedrag met Lexus Private Lease

 • Vanaf 619* euro per maand
 • Géén aanbetaling of borg vereist
 • Inclusief Lexus Red Carpet Treatment

Lexus 25th

De meeste automobilisten kopen nog steeds een nieuwe auto. Toch zijn er interessante alternatieven. Steeds meer mensen schakelen over op Private Lease, een nieuwe leasevorm voor particulieren. Ook Nieuweautokopen.nl/Lexus biedt deze vorm van zorgeloos rijden aan. Bijvoorbeeld met de Lexus 25th Edition. Deze uitvoering, leverbaar op diverse modellen van het Japanse merk, in combinatie met private Lease maakt het rijden in een nieuwe Lexus nog bereikbaarder. Inbegrepen zijn onder meer het onderhoud, de reparatie, de verzekering, de motorrijtuigenbelasting en schadeherstel. Een aanbetaling of borg is niet nodig. Het starttarief van Lexus Private Lease is 619 euro voor de Lexus CT 200h 25th Edition.

Wat is allemaal inbegrepen bij Lexus Private Lease?

 •       Afschrijving, rente en btw
 •       Motorrijtuigenbelasting
 •       Onderhoud
 •       WA-verzekering met cascodekking
 •       Ongevallenverzekering voor inzittenden
 •       24-uurshulpdienst in Europa
 •       Vervangend vervoer
 •       Afleveringskosten
 •       Lexus Red Carpet Treatment

Geen fiscale bijtelling
Naar wens kan Lexus Private Lease uitgebreid worden met winterbanden en een schadeverzekering voor de inzittenden. Er is geen fiscale bijtelling en na drie jaar kan de auto ingeleverd worden om vervolgens een nieuwe Lexus te leasen.

Lexus 25th Editions
Lexus Private Lease is van toepassing op alle 25th Editions van Lexus. Extra compleet uitgeruste uitvoeringen van de Lexus CT, Lexus IS, Lexus NX, Lexus GS, Lexus RX én Lexus LS die het 25-jarig bestaan van Lexus in Nederland opluisteren. Welke versie uw voorkeur ook heeft, Nieuweautokopen.nl/Lexus kan ‘m leveren. Snel en altijd via de merkdealer.

De 25th Editions zijn uitgerust met opties die tegemoet komen aan de hoogste wensen, zoals een Lexus navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, zacht ‘Tahara’ lederen bekleding en stoelverwarming. Het voordeel op de 25th Editions kan oplopen tot 6.300 euro.

Inclusief Lexus Red Carpet Treatment
Met Lexus Private Lease betaalt de klant alleen de benzine. En omdat elke Lexus is voorzien van een uiterst efficiënte en betrouwbare Full Hybrid aandrijflijn, zijn de brandstofkosten goed te overzien. Het befaamde Lexus Red Carpet Treatment is uiteraard ook inbegrepen. En dat betekent onder andere een gratis haal- en brengservice bij groot onderhoud. Door zo’n nieuwe Lexus via Nieuweautokopen.nl/Lexus te leasen, ervaart u pas goed wat service inhoudt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s