Kia Picanto nog sportiever op de AutoRAI 2015

Kia introduceert de Picanto SportsLine, het nieuwe topmodel in de Picanto-modelreeks met hoog uitrustingsniveau en sportieve uitstraling

De Picanto is al jaren een absolute bestseller. Om dit succes voort te zetten werd vorige maand nog de allernieuwste Picanto geïntroduceerd. Op de AutoRAI 2015 introduceert Kia nu een nieuwe top-uitvoering, de Picanto SportsLine. Een uitvoering die het model een extra sportieve uitstraling geeft. Wie na het kijken op de AutoRAI tot kopen wil overgaan doet er goed aan een offerte aan te vragen bij Nieuweautokopen.nl/Kia. De stap naar een nieuwe Kia is dan ineens een stuk kleiner. En makkelijker genomen.

De diverse uitvoeringen van de Picanto hebben een hoog en compleet uitrustingsniveau, maar de SportsLine geeft daar een extra, sportieve dimensie aan met ‘sportieve’ accessoires zoals: 15” lichtmetalen velgen, side skirts en speciale bumpers in carrosseriekleur, een dubbel uitlaatsierstuk, een rood interieur met stof/leder combinatie en sportpedalen. De exacte uitrusting neemt de adviseur van Nieuweautokopen.nl/Kia met plezier met u door.

Om het comfortniveau verder te verhogen is het Picanto-topmodel uitgerust met parkeersensoren achter, privacy glass, een verwarmbaar stuur, verwarmde voorstoelen, smart-key met een start/stop knop, deurpanelen met kunstleder afgewerkt, een super vision cluster en elektrisch inklapbare buitenspiegels met LED-richtingaanwijzers.

De Picanto SportsLine wordt aangedreven door de bekende 1.2 CVVT-motor van 63 kW (85 pk) die de voorwielen aandrijft. De 1.2 CVVT driedeurs kost € 14.395,- terwijl de vijfdeurs-versie leverbaar is vanaf € 14.795,-.

De Kia Picanto biedt in combinatie met vijf zitplaatsen en zeven jaar garantie een ijzersterk aanbod in het A-segment. Niet voor niets veroverde de Picanto al meerdere malen de koppositie in de verkoopstatistieken. ook bij de verkooplijsten van Nieuweautokopen.nl neemt Kia een hoge positie in.

“Afgelopen februari nog was de Picanto de best verkochte auto van Nederland, maar er was vraag naar een extra sportieve uitvoering. Zo net na de introductie van de facelift ronden wij het gamma daarom naar boven af met de introductie van een extra sportieve uitvoering”, aldus Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland. Het model is ook online te bestellen via Marktplaats.nl/Kia.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s