Allesbehalve schattig: de nieuwe Opel ADAM ROCKS S

Allesbehalve schattig: de nieuwe Opel ADAM ROCKS S. Wereldpremière op AutoRAI en online te bestellen via Nieuweautokopen.nl/Opel

  • Wereldpremière: sportieve compact-crossover debuteert op AutoRAI
  • Krachtig: 110 kW/150pk, 220 Nm koppel en sportonderstel
  • Snel: van 0 tot 100 km/u in 8,5 seconden, topsnelheid van 210 km/u
  • Stijlvol: stoer en gespierd uiterlijk, sportieve kleuren en designs
  • Nieuweautokopen.nl/Opel het adres voor elke nieuwe Opel

Allesbehalve schattig en zeker niet ingetogen – dat is de gloednieuwe Opel ADAM ROCKS S. Die beleeft zijn wereldpremière op de AutoRAI 2015, van 17 tot en met  26 april in Amsterdam. Met zijn stoere, gespierde uiterlijk, stoffen Swing Top-dak en krachtige 1,4-liter Turbo-motor, is de 3,75 meter lange ADAM ROCKS S de droomauto voor wie een sportief rijgedrag wil combineren met avontuurlijke looks, het vrije gevoel van open rijden en uitgesproken design. Liever een Opel met een vast dak? Kijk dan bij Nieuweautokopen.nl/Opel. De website kan elk model van het Duitse merk leveren.

De krachtige 1.4 Turbo-motor van 110 kW/150 pk met Start/Stop-technologie neemt genoegen met slechts 5,9 liter benzine per 100 kilometer in de gecombineerde cyclus en stoot 139 g/km CO2 uit. De krachtbron is gekoppeld aan een kort schakelende zesversnellingsbak. De ADAM ROCKS S biedt de acceleratie van een compacte sportauto – vanuit stilstand tot 100 km/u in 8,5 seconden – en daarbij maakt vooral zijn enorme souplesse indruk: in de vijfde versnelling sprint hij van 80 tot 120 km/u in slechts 7,9 seconden. De maximumsnelheid bedraagt 210 km/u.

De ADAM ROCKS S heeft dus de capaciteiten in huis voor snel en sportief rijden. Een speciaal  sportonderstel, dat 15 mm lager is dan bij de ADAM ROCKS, en een directe, sportieve besturing maken het rijplezier op kronkelige plattelandswegen helemaal compleet. Een zeer krachtig remsysteem en een uitschakelbaar ESP-systeem bieden ambitieuze bestuurders de mogelijkheid het uiterste uit deze stoere compact-crossover te halen.

“De combinatie van zijn stoere, avontuurlijke uiterlijk met zijn scherpe sportprestaties geeft de ADAM ROCKS S een heel eigen persoonlijkheid,” zegt Mark Adams, Opels vicepresident Design. “De kenmerkende wielkastomranding en de sterk afgelijnde contouren van de zijskirts geven hem een vastberaden uitstraling, terwijl de motor en het onderstel puur rijplezier leveren,” voegt Niels Loeb, hoofddesigner van de ADAM ROCKS S, toe.

Persoonlijk design met sportieve toets
De ADAM ROCKS S combineert zijn ruige persoonlijkheid met de vrijheid van open rijden door het standaard stoffen Swing Top-dak. Het wordt elektrisch bediend en vouwt in 5 seconden helemaal open. De ADAM ROCKS S staat stevig op de weg met een royale spoorbreedte voor- en achteraan (respectievelijk 1.472 en 1.464 mm). Daardoor oogt hij nog krachtiger. De speciale sportuitrusting bestaat uit een lagere achterbumper met een uitsparing voor de sportief ogende uitlaat en een unieke achterspoiler op het dak. Nieuweautokopen.nl/Opel heeft de kennis in huis om van de nieuwe ADAM ROCK een unieke auto te maken. De website schakelt een aantal merkdealers in en u krijgt niet alleen een passend voorstel maar ook de nieuwe Opel die helemaal bij u past.

Het is mogelijk de ADAM ROCKS S naar eigen smaak in te kleuren dankzij keuze uit in totaal elf carrosseriekleuren. Die zijn te combineren met diverse dakkleuren, zoals het nieuwe, levendige ‘Red ‘n’ Roll’. Deze kleur is exclusief voor de S-modellen van de ADAM-familie verkrijgbaar. Als optie kan de kleur ‘Red ‘n’ Roll’ ook een hoofdrol spelen in het sportieve interieur en samen met de optionele lederen bekleding met stoel- en stuurverwarming levert dit een bijzonder en exclusief voorkomen op. Dit wordt nog extra benadrukt door de leverbare Recaro sportstoelen.

Moderne Opel-technologieën en uitstekende connectiviteit
Parkeren in de stad wordt kinderspel wanneer de ADAM ROCKS S is uitgerust met de optionele geavanceerde parkeerassistent. Bij een snelheid onder 30 km/u identificeert het systeem geschikte parkeerplaatsen en parkeert het de auto indien gewenst automatisch. De parkeerassistent is altijd inclusief dodehoekwaarschuwing. Ultrasone sensoren waarschuwen de bestuurder bij het wisselen van rijstrook voor een dreigende aanrijding met voertuigen buiten het zicht van de spiegels. De dodehoekassistent werkt bij snelheden van 11 tot 140 km/u. Ondanks deze voorzieningen, adviseert Nieuweautokopen.nl/Opel wel om een goeie autoverzekering af te sluiten, ook dat kan via de website.

En zelfs de meest dynamische bestuurder hoeft niets te missen. De allround connectiviteit in de ADAM ROCKS S is uitstekend voor elkaar dankzij Opels IntelliLink-infotainmentsysteem dat de wereld van Android- en Apple iOS-smartphones binnen handbereik brengt. En wilt u de nieuwe ADAM ROCKS S snel en eenvoudig bestellen? Surf dan naar Nieuweautokopen.nl/Opel en laat uw contactpersoon u helpen op weg naar een aantrekkelijk voorstel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s