De nieuwe Ford C-MAX en Grand C-MAX 2015 medio juni leverbaar!

Nieuwe Ford C-MAX en Grand C-MAX nu te bestellen, medio juni leverbaar via Nieuweautokopen.nl/Ford

  • Technology Pack met nieuw 8 inch touchscreen navigatiesysteem, SYNC 2 en parkeersensoren achter op zowel Trend Edition als Titanium Edition voor slechts € 995,-
  • Nieuw ontwerp C-MAX met kenmerkend nieuw Ford gezicht, vele innovatieve technologieën en nog efficiëntere motoren, met lager brandstofverbruik en nog minder CO2-uitstoot
  • Ford C-MAX leverbaar vanaf € 21.495,-. Per direct te bestellen en leverbaar in de loop van juni bij Nieuweautokopen.nl/Ford

Ford C-max 2015 Nieuweautokopen.nl

Veel automobilisten stellen bij de aanschaf van een nieuwe auto prijs op de combinatie van een fraai uiterlijk, een uitstekend rijgedrag, hoogstaande technologieën voor zowel comfort en veiligheid, ruimte en een laag brandstofverbruik. Al deze eigenschappen komen samen in de nieuwe C-MAX en Grand C-MAX die daardoor veel gebruiksmogelijkheden bieden.

De nieuwe Ford C-MAX en Grand C-MAX verschijnen binnenkort in de showroom van de Nederlandse Ford-dealers en is online te bestellen bij Nieuweautokopen.nl/Ford. De C-MAX is voor het eerst leverbaar met de nieuwe 1.5-liter EcoBoost-benzinemotor en de 1.5-liter TDCi ECOnetic-dieselmotor met een vermogen van 105 pk in de 5-zits C-MAX. Ook deze generatie is leverbaar als 5-zits C-MAX en als 7-zits Grand C‑MAX; de laatste met innovatieve, dubbele schuifdeur en het ‘walk-through’-stoelsysteem. De nieuwe Ford C-MAX is een innovatieve familieauto en maakt deel uit van de uitgebreide reeks MPV-modellen van Ford. Welk model uw voorkeur ook heeft, Nieuweautokopen.nl/Ford kan ‘m leveren.

Krachtige, efficiënte motoren
De nieuwe C-MAX en Grand C-MAX hebben krachtbronnen met een aanzienlijk lagere CO2-uitstoot. Voor het eerst zijn alle EcoBoost-benzinemotoren en alle TDCi-dieselmotoren standaard uitgerust met de Auto-Start-Stop-technologie van Ford. De aandrijving van de nieuwe C-MAX is uitgebreid met de nieuwe, zuinige 1,5-liter EcoBoost-benzinemotor met een vermogen van 150 pk, en het model is tevens verkrijgbaar met de nieuwe 1.5-liter TDCi-dieselmotor met een vermogen van 95 pk of 120 pk met slechts 20% bijtelling. De C-MAX blijft daarnaast verkrijgbaar met een 100 pk- en 125 pk-uitvoering van de veelvuldig bekroonde 1.0-liter EcoBoost-benzinemotor. Alle C-MAX-modellen voldoen aan de meest recente Euro VI-emissierichtlijnen.

Innovatieve technologieën
De nieuwe C-MAX is voorzien van vele innovatieve Ford-technologieën waarmee bestuurders het risico op incidenten, zoals botsingen bij hogere snelheden of schade tijdens het parkeren, kunnen voorkomen of beperken. Met het Active Park Assist van Ford kunnen bestuurders fileparkeerplekken vinden die groot genoeg zijn, waarna het systeem de auto in de ruimte inparkeert. De C‑MAX en de Grand C-MAX bieden ook de mogelijkheid voor haaks inparkeren dankzij twee nieuwe ultrasonische sensoren aan de achterzijde van de auto. Daarnaast zijn de extra sensoren hulpmiddelen die bestuurders helpen bij het uitrijden uit parkeerplaatsen.

Cross Traffic Alert waarschuwt bestuurders voor naderende auto’s bij het achteruitrijden vanaf een parkeerplaats en Park-Out Assist helpt bestuurders bij het wegrijden vanuit een parkeerplaats bij fileparkeren[LvB1] . Ook is de C-MAX voorzien van het verder verbeterde botsingsvermijdingssysteem Active City Stop dat stilstaande objecten op de voorliggende weg detecteert en de remmen activeert. Bij bewegende objecten werkt het Active Braking-systeem op een vergelijkbare manier als Active City Stop. Veiligheid boven alles, precies zoals dat ook bij Nieuweautokopen.nl/Ford het geval is. Daar doet u altijd zaken met de merkdealer en koopt u een auto inclusief fabrieksgarantie.

De nieuwe Adaptive Cruise Control-technologie stelt Ford C-MAX-bestuurders in staat om op een vaste afstand ten opzichte van de voorligger te blijven rijden. De C-MAX is leverbaar met LED-dagverlichting, Bi-Xenon HID-koplampen en het Adaptive Front Lighting System van Ford.

Connectiviteit
De nieuwe Ford C-MAX beschikt over het spraakgestuurde connectiviteitssysteem SYNC 2 met een 8-inch kleurenaanraakscherm met een hoge resolutie en geavanceerde spraaksturing voor eenvoudiger toegang tot audio, navigatie, klimaatbeheersing en functies van verbonden mobiele telefoons.

Met behulp van SYNC 2 kunnen bestuurders eenvoudig navigatiebestemmingen opgeven, het systeem vragen een favoriete artiest “af te spelen” of een restaurant te selecteren, met de route er naar toe.

Overzicht uitrustingsniveau’s C-MAX
De C-MAX Ambiente heeft een standaarduitrusting die onder meer bestaat uit 3 individuele stoelen voor de achterpassagiers – opvouwbaar en uitneembaar -, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare portierramen vóór (incl. one touch down functie), elektrisch verstelbare buitenspiegels in carrosseriekleur inclusief richtingaanwijzers en nog veel meer. De C-MAX Ambiente is leverbaar als Compact 1.0 EcoBoost 100pk voor € 21.495,-.

De volgende stap in het programma is de Trend Edition.  Deze versie biedt ten opzichte van de Ambiente onder meer de volgende extra standaarduitrusting: 16 inch lichtmetalen velgen met 215/55 banden, airconditioning met stof- en pollenfilter,  cruise control, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, mistlampen vóór en de krachtige 1.0 EcoBoost-motor met 125 pk.

Boven de Trend Edition bevindt zich de Titanium Edition. Deze uitvoering heeft onder meer 17 inch lichtmetalen velgen met 215/50 banden, subtiele LED interieurverlichting, automatisch dimmende binnenspiegel, chrome accent striping aan de zijkant en grille, dual zone automatische airconditioning, elektrische voorruitverwarming met verwarmbare ruitensproeiers, regensensoren en sportstoelen. Een meer gedetaileerd overzicht van de uitrusting is op te vragen bij Nieuweautokopen.nl/Ford.

Op de Trend Edition biedt Ford het Technology Pack aan met het nieuwe 8 inch touchscreen navigatiesysteem, parkeersensoren achter en SYNC 2 voor slechts € 995,-.

Op de Titanium Edition biedt Ford een Advanced Technology Pack met de eerder genoemde opties en daarbij extra Active Park Assist en parkeersensoren voor en achter. Prijzen zijn op te vragen bij Nieuweautokopen.nl/Ford.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s