Opel presenteert de KARL, Corsa OPC en Adam 2015 voor het eerst in Nederland

Opel presenteert vier primeurs op de AutoRAI

Opel presenteert op de AutoRAI (17 tot en met 26 april 2015) zijn meest complete aanbod van compacte modellen ooit. Daarvan zijn er drie voor het eerst in Nederland te bewonderen. Het zijn de hagelnieuwe Opel KARL en Corsa OPC. Een nieuw Opel ADAM model beleeft zelfs zijn wereldpremière. En hebt  u op de AutoRAI goed naar de nieuwe Opels gekeken, dan nodigt Nieuweautokopen.nl/Opel u uit een offerte voor een van deze nieuwe bolides aan te vragen. Belangstelling voor de Corsa, Astra of een andere Opel? Ook dan kunt u natuurlijk terecht bij Nieuweautokopen.nl/Opel.

Opel 2015 Nieuweautokopen.nl

Tijdens de AutoRAI zijn alle ogen gericht op de wereldpremière van een nieuwe Opel ADAM variant. Na de introductie van ADAM in 2013 volgden de ADAM ROCKS, een Easytronic 3.0 transmissie en de ADAM S met 150 pk. Recent introduceerde Opel ook de geheel nieuwe familie compacte turbomotoren met 90 en 115 pk.

Opel KARL

De Opel KARL is een veelbelovende nieuwkomer in de compacte klasse. Het is de ideale auto voor prijsbewuste automobilisten die niet willen inleveren op ruimte, kwaliteit en functionaliteit. De slimme Opel KARL is slechts 3.68 meter lang, maar biedt toch plaats aan vijf inzittenden. Hij is voorzien van vijf portieren, een bagageruimte van maximaal 940 liter en een reeks veiligheids- en comfortvoorzieningen die ongebruikelijk is in deze prijsklasse, waaronder Hill Start Assist. De 1.0 ecoFLEX driecilinder benzinemotor met 55 kW (75 pk) is speciaal voor dit model ontworpen en staat garant voor lage verbruikscijfers en levendige prestaties. Met een CO2-uitstoot van 99 g/km kwalificeert de KARL zich tevens voor 20% bijtelling. Hij is er vanaf € 10.595,-.

Opel Corsa OPC

Het sportieve karakter van Opel wordt op de AutoRAI extra benadrukt met de Corsa OPC van de nieuwste generatie. Deze zeer opvallende en uiterst dynamische uitvoering biedt topprestaties dankzij hoogwaardige techniek. De 1,6-liter OPC-turbomotor levert 152 kW (207 pk) vermogen en een maximumkoppel van 245 Nm (280 Nm in overboost-functie), goed voor een sprint van 0-100 km/u in 6,8 seconden en een topsnelheid van 230 km/u. Het onderstel met innovatieve dempers van Koni zorgt ervoor dat de Corsa OPC zowel sportief als voldoende comfortabel is. Het optionele Performance Package bestaat uit onder meer een mechanisch sperdifferentieel en een nog sportiever onderstel. Het nieuwste lid van het Opel Performance Center is leverbaar vanaf € 32.995,- en wordt op de AutoRAI vergezeld door de Insignia OPC en de Astra OPC.

Opel OnStar

OnStar is de nieuwste ontwikkeling in connectiviteit in Europa. Opel introduceert deze zeer complete online assistentiedienst vanaf komende zomer voor de personenauto’s. OnStar schakelt bijvoorbeeld automatisch hulpdiensten in na een ongeval en bij diefstal is de auto via de app direct te traceren en op afstand te vergrendelen. Met OnStar is elke Opel bovendien een krachtige, mobiele Wi-Fi hotspot. Tot wel zeven mobiele apparaten kunnen tegelijkertijd worden gekoppeld, zodat de passagiers continu online zijn. Ook handig is de Vehicle Diagnostics-functie die op ieder gewenst moment een rapport met de belangrijkste gegevens en informatie over het voertuig opstelt.

Verder is op de AutoRAI aandacht voor de nieuwe generatie Opel Corsa, de Opel Mokka, de Opel Insignia Country Tourer en de Opel Cascada. Stuk voor stuk modellen die online te koop zijn bij Nieuweautokopen.nl/Opel. Meer weten? Kijk op de site of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Bellen mag natuurlijk ook, dan krijgt u een van de enthousiaste medewerkers tevens autoexperts van de autowebwinkel aan de lijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s