De nieuwe grensverleggende Mazda CX-3 2015 al verkrijgbaar vanaf €20.990,-

Innovatieve, onbeperkte mobiliteit met de nieuwe Mazda CX-3

Mazda zet de toon in de snel groeiende klasse van B-segment crossovers met de compleet nieuwe Mazda CX-3, een auto die in meerdere opzichten de grenzen verlegt. Nieuweautokopen.nl/Mazda zag de nieuweling onlangs al op de autotentoonstelling van Geneve en was onder de indruk van de ruimte, de bouwkwaliteit en de uitstraling van de nieuwe Mazda. Als hij net zo goed rijdt, als hij er uit ziet, gaan we het nog druk krijgen met de nieuwe Mazda CX-3 bij Nieuweautokopen.nl/Mazda.

Mazda CX-3 2015 Nieuweautokopen.nl

De nieuwe Mazda CX-3, zoals deze begin juni in de Nederlandse showrooms zal staan, is een compleet nieuw model dat aan de Mazda line-up wordt toegevoegd. Het Japanse merk gaat daarmee de strijd aan in het populaire segment van de compacte crossovers. Nieuweautokopen.nl/Mazda ziet mogelijkheden voor de compacte SUV, want hij ziet er simpelweg erg goed uit.

En net als zijn grotere broer, de CX-5, biedt hij veel. In plaats van naar concurrerende modellen te kijken heeft Mazda goed naar de doelgroep gekeken (jonge, actieve en creatieve mensen) bij het ontwikkelen van zijn eerste compacte crossover en de auto ontwikkeld rondom hun behoeften en verwachtingen.

De CX-3 is voorzien van SKYACTIV-technologie, die zowel in combinatie met voorwielaandrijving (FWD) als vierwielaandrijving (AWD) voor een laag verbruik zorgt. Ook zullen het Kodo-design, het MZD Connect smartphone-connectiviteitssysteem en het uitgebreide aanbod aan actieve veiligheidssystemen bij de doelgroep in de smaak vallen.

De zakelijke rijders kunnen beschikken over 20% fiscale bijtelling als ze kiezen voor de versies met 1.5 SKYACTIV-D 105 en handgeschakelde zesversnellingsbak. Alle uitvoeringen beschikken over 1200 kg toegestaan aanhangergewicht (geremd).

Prijzen beginnen bij € 20.990,-. Mazda verwacht het meest van de CX-3 SKYACTIV-G 120 2WD GT-M met handgeschakelde zesversnellingsbak en heeft daarom ook van deze versie al de prijs bekendgemaakt: € 27.490,-. Deze uitvoering is voorzien van alle denkbare luxe en uitrusting, waaronder MRCC (adaptive cruise-control), navigatie, 18” lichtmetalen velgen, het populaire MZD Connect, Bose® geluidsinstallatie en meer. De versie met zestraps automaat is € 2.000,- duurder.

Een uitgebreide prijslijst is binnenkort bij Nieuweautokopen.nl/Mazda te vinden. Mocht u nu al belangstelling hebben voor deze nieuwe Mazda, bel gerust of vraag een offerte aan via Nieuweautokopen.nl/Mazda. Inruilen van uw huidige auto kan natuurlijk ook. Ook weer online, ook weer snel en simpel en zonder beperking van merk, kilometrage of bouwjaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s