De nieuwe Audi R8 2015 vanaf deze zomer te bestellen!

Nieuwe Audi R8 geprijsd – vanaf 222.300 euro

  • Verkoopstart in september, vanaf deze zomer te bestellen
  • Twee versies van de 5.2 FSI V10, R8 e-tron volgt op termijn
  • Ook online te bestellen bij Nieuweautokopen.nl/Audi/

Audi R8 2015 Nieuweautokopen.nl

Audi heeft deze week op de autoshow van Genève de nieuwe Audi R8 onthuld. De verkoop van de Audi R8 in ons land start in september. Prijzen beginnen voor Nederland bij € 222.300. Zo’n nieuwe Audi, ongeacht zijn prijs, kan straks geheel online bij Nieuweautokopen.nl/Audi/ worden besteld en gekocht. Kwaliteit, service en garantie zijn minimaal op hetzelfde niveau als bij de merkdealer.

De Audi R8 is vanaf deze zomer te bestellen en wordt vanaf september leverbaar in twee uitvoeringen. Beide zijn voorzien van een hoogtoerige, atmosferische 5.2 FSI V10 middenmotor met Cylinder on Demand (CoD, waarbij één van de cilinderbanken bij rustig rijden wordt uitgeschakeld om brandstof te besparen), een 7-traps S tronic versnellingsbak en een nieuw ontwikkeld quattro-aandrijfsysteem. Bij normale omstandigheden gaat tot 100 procent van het vermogen naar de achterwielen, in extreme gevallen kan tot 100 procent van de trekkracht ook naar de voorwielen worden gestuurd.

Audi R8 V10
In het geval van de Audi R8 V10 levert de tiencilinderkrachtbron een vermogen van 397 kW/540 pk en een koppel van 540 Newtonmeter bij 6.500 tpm. De sprint vanuit stilstand naar 100 km/u vergt 3,5 seconden, de topsnelheid is vastgesteld op 323 km/u. De vanafprijs van de Audi R8 V10 bedraagt € 222.300.

Audi R8 V10 plus
De Audi R8 V10 plus is qua prestaties op alle fronten de overtreffende trap. Diens V10-krachtbron genereert 449 kW/610 pk en een maxumkoppel van 560 Nm, eveneens bij 6.500 tpm. De R8 V10 plus vraagt voor de 0-100 km/u sprint slechts 3,2 seconden, tikt in 9,9 seconden de 200 km/u aan en klokt een topsnelheid van 330 km/u. De prijzen van de Audi R8 V10 plus beginnen bij € 250.900. Ook deze dikke versie is online te bestellen bij Nieuweautokopen.nl/Audi.

Audi R8 e-tron
Op termijn volgt tevens de elektrisch aangedreven Audi R8 e-tron met 340 kW en een koppel van 920 Nm. 3,9 seconden vraagt hij voor de sprint van 0-100 km/u. Dankzij nieuwe batterijcellen bedraagt het rijbereik zo’n 450 kilometer. Wanneer de auto naar Nederland komt staat nog niet vast, wie wel alvast zuinig wil rijden zou ter overbrugging een Audi A3 e-tron kunnen overwegen. Die ruilen we dan weer in als de R8 e-tron voor de deur staat. Andere opties zijn ook mogelijk, Nieuweautokopen.nl/Audi/ doet er immers alles aan om u tevreden op weg te helpen in een nieuwe auto.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s