De nieuwe SEAT Leon CUPRA 2015 nu bestelbaar vanaf €36.450

28.000 Leon CUPRA pk’s vinden hun weg naar Nederland

Nauwelijks een jaar na de lancering heeft SEAT de eerste 100 Leons CUPRA 280 in Nederland verkocht. Waarmee 28.000 pk’s en 35.000 Newtonmeters inmiddels een Nederlandse bestemming hebben gevonden. Op korte termijn krijgt dat CUPRA-succes van de 3- en 5-deurs Leon hatchback een passend vervolg met het officiële publieksdebuut van de SEAT Leon ST CUPRA 280 op de AutoRAI. Die versie zal online te koop zijn via Nieuweautokopen.nl/SEAT.

Seat Leon ST 2015 Nieuweautokopen.nl

In het felbevochten segment van de ‘hot hatches’ heeft de SEAT Leon CUPRA 280 in amper een jaar tijd een stevige positie ingenomen. Met een vermogen van 206 kW/280 pk en een koppel van 350 Newtonmeter wordt de Leon in de koningsklasse der compacte hatchbacks inmiddels alom beschouwd als een meer dan serieuze contender. Een vanafprijs van € 34.950* maakt de snelle Leon CUPRA bovendien tot één van de meest betaalbare hot hatches van dit moment, wat mede de populariteit van het model verklaart.

Razendsnelle gezinsauto
Op de AutoRAI 2015 krijgt dat succes een passend vervolg met de introductie van de SEAT Leon ST CUPRA 280, de perfecte auto voor liefhebbers van prestaties en stijl, met de bruikbaarheid voor de noden van alledag. Vertrouwend op de sterke eigenschappen van de 3- en 5-deurs hatchbackversies introduceert SEAT met de ST CUPRA een veelzijdige en razendsnelle stationwagon met de ruimte voor zakelijke en familievereisten, alsmede CUPRA-waardige prestaties. Zo’n veelzijdige machine, voor zakelijke of particuliere kopers, is leverbaar bij Nieuweautokopen.nl/SEAT, de beste ne grootste online showroom voor nieuwe auto’s in Nederland.

Sneak preview
De Leon ST CUPRA 280 was al heel even in Nederland te zien, op het Circuit Park Zandvoort. Daar organiseerde SEAT voor de Leon CUPRA 280-rijders een spectaculaire Track Experience, als waardering voor hun vertrouwen. In samenwerking met de Rensportschool Zandvoort liet SEAT de CUPRA-rijders zien hoe ze het potentieel van hun 280 pk sterke SEAT maximaal kunnen benutten en hoe ze optimaal gebruik kunnen maken van technologieën als het mechanisch sperdifferentieel, het CUPRA Drive Profile en de progressieve besturing. Belangstelling voor zo’n hete Leon ST CUPRA 280, maar eerst nog wat behoefte aan uitleg over techniek? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met de medewerkers van Nieuweautokopen.nl/SEAT, zij maken u graag wegwijs in bijvoorbeeld de techniek.

In Nederland leverbaar vanaf de AutoRAI
In Nederland wordt de SEAT Leon ST CUPRA 280 net als de 3-deurs SC en 5-deurs enkel leverbaar in de meest potente vorm met 206 kW/280 pk, in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak of DSG-transmissie. De stationwagon is imiddels te bestellen, het Nederlandse publieksdebuut volgt op de AutoRAI, medio april. De prijs van de Leon ST CUPRA 280 bedraagt € 36.450 voor de manuele uitvoering; de versie met de DSG is te bestellen voor € 38.450. Nieuweautokopen.nl/SEAT maakt graag een scherpe offerte, inclusief inruil.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s