De nieuwe Audi Q7 leverbaar vanaf €74.990

Prijzen nieuwe Audi Q7 beginnen bij 74.990 euro

  • Premium SUV van Audi start met 3.0 TFSI- en 3.0 TDI-motoren
  • Standaard tiptronic versnellingsbak en quattro permanente vierwielaandrijving
  • Vanaf medio maart bestelbaar, in juni bij de Audi-dealer

Audi Q7 2015 Nieuweautokopen.n.nl

Audi heeft de Nederlandse prijzen van de nieuwe Audi Q7 bekendgemaakt. De premium SUV, die medio juni in Nederland arriveert, wordt leverbaar vanaf € 74.990. Nieuweautokopen.nl/Audi maakt graag geheel vrijblijvend een offerte voor deze premium-SUV, want ook voor dit soort machtige  machines bent u bij Nieuweautokopen.nl/Audi aan het juiste adres. De grootste online-showroom van Nederland levert immers de volledige reeks van het merk met de vier ringen, van A1 tot A8, en dus ook deze mastodont.

In eerste instantie biedt Audi voor de nieuwe Q7 qua motorisering keuze uit een 3.0 TFSI-benzinemotor met 245 kW/333 pk en een 3.0 TDI diesel met 200 kW/272 pk. Na de zomer volgt tevens een lichtere variant van de 3.0 TDI met 160 kW/218 pk. In alle gevallen krijgt de Audi Q7 standaard een tiptronic automaat met koppelomvormer en quattro permanente vierwielaandrijving.

Audi’s eerste plug-in hybride met dieselmotor

Op korte termijn zal Audi het aanbod uitbreiden met de Q7 e-tron quattro, de eerste plug-in hybride met dieselmotor van Audi én de eerste diesel plug-in hybride met quattro permanente vierwielaandrijving in het premium SUV-segment. De Q7 e-tron quattro heeft een systeemvermogen van 275 kW/373 pk en een systeemkoppel van 700 Nm. Zijn officiële normverbruik bedraagt 1,7 l/100 km (CO2: minder dan 50 g/km).

Omvangrijke uitrusting

Zoals van een premium SUV mag worden verwacht, is de standaarduitrusting van de Audi Q7 omvangrijk. Zaken als MMI radio, pre sense city (‘bespeurt’ voetgangers of objecten vóór de auto, voert onder de 30 km/u een noodstop uit of remt de auto bij een snelheid tot 65 km/u af om de kracht van de impact te verkleinen), diefstalalarm, het Audi Sound-systeem en Audi phone box (voor de draadloze koppeling van een smartphone met de auto) zijn standaard aan boord.

Verder zijn er qua uitrusting voor de Q7 drie voor Audi bekende pakketten beschikbaar: Pro Line (meerprijs € 4.900), Pro Line plus (meerprijs € 10.900) en Pro Line S (meerprijs € 11.200). Het Pro Line-pakket voorziet daarbij onder meer in opties als Audi virtual cockpit (het digitale instrumentarium met 3D-weergave), MMI Navigatie plus, Parkeerhulp plus en Audi connect (dat de auto verbindt met het internet). Pro Line Plus legt de lat qua uitrusting nog een niveau hoger, terwijl een S Line-exterieur exclusief is voorbehouden aan het Pro Line S-pakket. De verkoopmedewerkers van Nieuweautokopen.nl/Audi doen u geheel vrijblijvend en gedetailleerd de invulling van deze optiepakketten uit de doeken.

Audi Q7 vanaf medio juni leverbaar

De prijslijst van de nieuwe Audi Q7 begint bij € 74.990 voor de 3.0 TDI tiptronic quattro met 160 kW/218 pk die na de zomer leverbaar wordt. De 3.0 TDI-variant met 200 kW/272 pk begint bij € 81.990. Als benzine starten de prijzen van de Audi Q7 3.0 TFSI 245 kW/333 pk tiptronic quattro vanaf € 83.990.

De nieuwe Audi Q7 is vanaf de tweede helft van maart bij de Audi-dealers online bij Nieuweautokopen.nl/Audi te bestellen, terwijl de eerste exemplaren medio juni in de showroom staan. Maar daar hoeft u dan eigenlijk niet meer naar toe als u online koopt. Althans niet voor de onderhandelingen, die doet Nieuweautokopen.nl/Audi als de expert in nieuwe auto’s, voor u. Al nodigen wij u ook van harte uit om uw offerte van de merkdealer met ons te delen, zodat Nieuweautokopen.nl/Audi kan kijken of er voordeel te halen is door online te kopen. Qua service en garantie en andere zekerheden levert u in elk geval niets in. Nieuweautokopen.nl/Audi stelt uw nieuwe auto helemaal volgens uw wensen met u samen,  komt uw nieuwe Q7 desgewenst thuis afleveren en de fabrieksgarantie blijft gewoon van kracht. Nieuweautokopen.nl/Audi koopt en biedt kwaliteit en werkt altijd samen met de Nederlandse merkdealer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s