Porsche 2014: Nieuwe sportieve opties voor de Macan

Van Sport Design pakket tot Sport Classic wielen

Porsche Macan

Porsche Exclusive biedt een serie nieuwe opties aan om de Macan te personaliseren. Af fabriek zijn een Sport Design pakket, een sportuitlaatsysteem, bi-xenonkoplampen en donkergetinte led-achterlichten leverbaar. Bovendien zijn er nieuwe 21 inch wielen in drie kleurvarianten. Ze zijn ontworpen naar het voorbeeld van de legendarische ‘Fuchs’-velgen van de 911. Verder zijn er diverse nieuwe opties voor het interieur bestelbaar, onder meer online bij Porschekopen.nl en Nieuweautokopen.nl. Vanaf december zijn de extra’s eveneens te bestellen via Porsche Tequipment, voor montage achteraf.

Het Sport Design pakket accentueert de dynamische lijnen van de Macan met uniek gevormde carrosseriedelen voor de voorzijde, de dorpels, de flanken en de achterzijde. De dakspoilerrand en de middensectie achter zijn met lak geaccentueerd. Het Sport Design pakket is leverbaar in twee versies: geheel in de exterieurkleur van de auto en gedeeltelijk in zwarte hoogglans lak.

Het sportuitlaatsysteem voorziet de Macan van een paar gemodificeerde uitlaatdempers. Met een schakelaar op de middenconsole zijn de prestaties en het geluid aan te passen. Visuele kenmerken zijn de twee roestvaststalen, zilverkleurig of zwart verchroomde uitlaatuiteinden.

De bi-xenonkoplampen achter donkergetint glas vallen op door zwart afgewerkte inwendige delen in de lampunits. Het Porsche Dynamic Light System (PDLS) is standaard. De eveneens donkergetinte led-achterlichten met zwarte accenten sluiten hier perfect bij aan.

Het aanbod extra’s voor het interieur via Porsche Exclusive en Tequipment breidt zich constant uit. Nieuw is het ‘Limed Oak’-pakket met decoratieve inlegstroken voor het dashboard en de portieren. Verder zijn talrijke interieurelementen, zoals het frame van het Porsche Communication Management (PCM) systeem, af te werken met leder of hoogglanslak. Hulp nodig om uw perfecte Porsche samen te stellen? Neem dan contact op met Porschekopen.nl of Nieuweautokopen.nl.

Informatie over Porsche Exclusive en Tequipment producten is online beschikbaar via http://www.porsche.nl,. Porschekopen.nl en Nieuweautokopen.nl kunnen u ook adviseren en vaak op de momenten die u beter uitkomen: als u eindelijk rustig met de computer op schoot, thuis op de bank zit. En dat adviseren gebeurt op een goede manier bovendien, kijkt u de reviews er maar op na. Met de Tequipment-accessoirezoeker op http://www.porsche.nl/tequipment zijn Porsche accessoires per model te vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s