De nieuwe Lexus NX 300h 2014 uitzonderlijk scherp geprijsd

Lexus NX 300h zet mid-sized SUV segment op z’n kop

Nieuwe Lexus NX 300h 2014 kopen

De Lexus NX 300h is een auto die breekt met tradities zonder zijn afkomst te verloochenen. De mid-sized SUV zet zijn segment op de kop met een striking design, een geraffineerde hybride aandrijflijn, praktische gadgets en premium uitrustingsniveaus. Daarnaast is de NX 300h uitzonderlijk scherp geprijsd in relatie tot zijn specificaties: € 45.990. Meer informatie is te vinden op Nieuweautokopen.nl.

Snelle beslissers kiezen First Edition
Wie een van de gelimiteerde Lexus NX 300h First Editions bestelt, profiteert maximaal van Lexus NX 300h die fully loaded is en over vierwielaandrijving (AWD) beschikt. Gadgets als All Speed Adaptive Cruise Control, Pre Crash Safety en het Lexus navigatiesysteem garanderen zorgeloos rijden terwijl de bestuurder wordt getrakteerd op zwart ‘Tahara leder’ en stoelverwarming. Elke First Edition heeft de lage 20 procent bijtelling en beschikt over een aanhanger trekgewicht van 1.500 kilogram. De First Edition is leverbaar in drie verschillende kleuren; Black, Sonic Titanium en Satin Silver en zijn prijs start bij € 53.990.

Draadloos opladen smartphone
De smartphone opladen tijdens het rijden is kinderspel: afhankelijk van de uitvoering gaat dat in de Lexus NX 300h draadloos via de Wireless Charging Tray. Een ander bewijs van Lexus’ continue drang naar innovatie, is het intuïtieve Touch
Pad dat gebruikt wordt om het uitgebreide multimediasysteem te bedienen. Ook treffen we zaken als full LED koplampen en een elektrische op- én neerklapbare achterbank aan in de nieuwe NX 300h.

Cockpit geïnspireerd door Lexus’ LFA
Het interieur van de nieuwe Lexus NX is al net zo onderscheidend als de buitenkant. Het designteam liet zich inspireren door Lexus’ supersportauto LFA. En dat geeft de layout van de cockpit en de opbouw van het dashboard een sportieve, premium uitstraling. De zitpositie is als een maatpak.

Nieuw ontwikkelde Full Hybrid aandrijflijn
Wat innovatie betreft, overtuigt ook de 2.5 liter Full Hybrid aandrijflijn van de Lexus NX 300h met een gecombineerd vermogen van 197 pk (145 kW). De state of the art hybride techniek maakt elektrisch rijden in de stad mogelijk, net als het rijden zonder uitstoot in langzaam verkeer op bijvoorbeeld de snelweg.

20% bijtelling voor NX 300h
De efficiënte hybride aandrijflijn geeft de spraakmakende nieuwe Lexus NX 300h een CO2-uitstoot van(af) slechts 116 gram; goed voor een bijtelling van slechts 20% bijtelling op alle 2WD en AWD uitvoeringen met 17 inch lichtmetalen wielen.

Lexus Red Carpet Treatment
Zoals elke berijder van een Lexus, profiteert de berijder van een NX 300h ook van Lexus Red Carpet Treatment. Dat omvat onder meer een haal- en brengservice van de auto bij bijvoorbeeld een grote beurt en vervangend vervoer. Een vaste Lexus servicemonteur kijkt de auto na. Ook wordt na élke servicebeurt de hele auto van binnen en van buiten vakkundig gereinigd. Deze geweldige service geldt ook als de Lexus online wordt gekocht bij Nieuweautokopen.nl.

De nieuwe Lexus NX staat vanaf oktober bij de Lexus dealer. De NX 300h is nu al te bestellen, onder meer online bij Nieuweautokopen.nl. En dat via de computer bestellen heeft zo zijn voordelen; het scheelt bijvoorbeeld een rit naar de Lexus-dealer, die niet in elke stad te vinden is. Door de auto bij eerder genoemde websites te bestellen, worden de onderhandelingen gedaan en wordt de auto uiteindelijk besteld bij de Lexus dealer met de beste deal. Nieuweautokopen.nl dus, als gemak en service belangrijk zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s