Sportief en Zuinig de nieuwe Volkswagen Polo BlueGT 2014 per direct bestelbaar

Hoge prestaties, laag verbruik, complete uitrusting én 20% bijtelling

Nieuwe Volkswagen Polo 2014 kopen

De sportieve kanten van zuinigheid: nieuwe Polo BlueGT

De vernieuwde Polo BlueGT is per direct bestelbaar, onder meer via Volkswagenkopen.nl en Nieuweautokopen.nl. Om te beginnen heeft hij er 10 pk bij gekregen – nu 150 pk. De prestaties zijn daardoor bijna van GTI-niveau. De BlueGT biedt nog altijd het beste van twee werelden, want ook zeer zuinig rijden is mogelijk. Het vastgestelde verbruik blijft steken op 4,7 l/100 km (1 op 21,3). De Polo BlueGT kent 20% bijtelling bij zakelijke inzet en is er vanaf 23.590 euro.

De nieuwe Polo BlueGT heeft bijzondere techniek aan boord. De 1.4 TSI benzinemotor is uitgevoerd met cilinderuitschakeling: bij lage motorbelasting worden twee van de vier cilinders op non-actief gesteld. Samen met BlueMotion Technologies zoals start/stop en hergebruik van remenergie zorgt dit voor een gemiddeld verbruik van 4,7 l/100 km. Dit komt overeen met een CO2-uitstoot van 108 g/km – goed voor 20% fiscale bijtelling. Voor wie niet zakelijk rijdt, maar gewoon op zoek is naar een zuinige auto: kijk bij Volkswagenkopen.nl en Nieuweautokopen.nl.

Spannende prestaties
Naast het realiseren van een laag verbruik is de Polo BlueGT ook in staat tot spannende prestaties. Mede dankzij de razendsnel schakelende zeventraps DSG-versnellingsbak (standaard) sprint de Polo BlueGT in 7,8 s van 0-100 km/h. De topsnelheid bedraagt 220 km/h. Het vergelijken van deze prestaties met die van andere Volkswagens kan op Volkswagenkopen.nl, wilt u deze Polo naast zijn concurrenten houden van andere merken, kijk dan op Nieuweautokopen.nl.

Sportief – in alles
De BlueGT heeft al het goede van de nieuwe Polo en komt extra sportief voor de dag met een sportonderstel, 17-inch lichtmetalen wielen, dubbele uitlaat, achterspoiler en sideskirts. Van binnen zijn er sportstoelen, een sportstuur en zwarte hemelbekleding. Ook standaard zijn een automatische airco, boordcomputer ‘Plus’ en radio Composition Colour met 12,5 cm kleurenaanraakscherm, 6 luidsprekers, Aux-aansluiting en SD-kaartlezer. Interessante opties: MirrorLink, adaptieve cruise controle en Xenon-verlichting.

Veiligheid voor iedereen
Ook als het gaat om veiligheidsvoorzieningen is de Polo BlueGT zeer royaal. Standaard heeft hij onder meer vermoeidheidsherkenning en Multi Collision Brake dat doorschieten na een ongeval voorkomt. De Polo BlueGT is er als drie- en vijfdeurs. De prijzen: vanaf 23.590 euro inclusief BTW en BPM.

Voorraadacties op reguliere Polo
Naast de introductie van de BlueGT is er meer nieuws omtrent de Polo. Zo is er het gelimiteerde actiemodel First Edition. Bovendien biedt de Volkswagen-dealer een extra inruilpremie van 800 euro op geselecteerde voorraad. Ook is er vanaf heden een financieringsactie op geselecteerde Polo-voorraadauto’s. Daarbij betaalt de klant bij aankoop de helft van het aankoopbedrag en de andere helft in 36 maanden tegen 0% rente. Al deze acties gelden ook als een nieuwe VW Polo online wordt aangeschaft bij Volkswagenkopen.nl of Nieuweautokopen.nl. U koopt er dus met voordeel, gemak en de beste service.

 

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s