De nieuwe Volkswagen Passat al vanaf €30.190,-

De nieuwe Volkswagen Passat. Vanaf 30.190 euro

Nieuwe Volkswagen Passat 2014 kopen

Onlangs melden Nieuweautokopen.nl en Volkswagenkopen.nl al dat de nieuwe Volkswagen Passat eind november op de markt komt. Nu kunnen de autoportals de prijzen melden. De nieuwe VW Passat is er vanaf 30.190 euro. Een flink deel van de motoriseringen is per direct online beide beide webwinkels bestelbaar – ook met 20% fiscale bijtelling. De standaarduitrusting van de Passat is al zeer compleet; naar wens is hij bovendien aan te kleden met een ongekend aantal innovatieve opties,  desgewenst in ‘bundels’.

De nieuwe Passat komt op de markt in de uitvoeringsniveaus Trendline, Comfortline en Highline. Zelfs de Trendline biedt al een ruime standaarduitrusting met airconditioning, cruise control, radio met aanraakscherm, actieve hoofdsteunen, boordcomputer Plus, mistlampen met bochtverlichting, LED-achterlichten en een multifunctioneel en met leer bekleed stuur. Het team van Nieuweautokopen.nl en Volkswagenkopen.nl helpt u graag op weg om uw ideale Passat samen te stellen.

Veel hightech veiligheid

Op de Passat Comfortline is Front Assist met City Emergency Braking inbegrepen waarmee de Passat gevaar herkent en indien nodig autonoom remt. Ook parkeersensoren (v/a) en een automatische airco zijn standaard op de Comfortline, net als 16-inch wielen. De Passat Highline gaat nog verder. Hier is adaptieve cruise control inbegrepen, net als Top-comfortstoelen, een leren interieur, 17-inch lichtmetaal én LED-achterlichten ‘high’ met een opvallend ‘verspringend’ lichtdesign.

Executives altijd online

De Passat is voor een meerprijs vanaf 1.998 euro leverbaar met Executive-pakket. Hiermee gaat hij online: Car-Net online diensten en een WLAN-hotspot zijn inbegrepen. Het pakket omvat verder Navigatie Discover Media met 6,5-inch kleurenaanraakscherm en drie jaar gratis kaartupdates (Europa), telefoonvoorbereiding Comfort, Alarm plus en LED-hoofdverlichting. Het Executive Plus-pakket vult dit aan met een achteruitrijcamera en Radio/Navigatie Discover Pro met 8-inch scherm, harde schijf en Mirrorlink, waarmee smartphone-apps op het infotainment ‘draaien’. Een interessante extra optie is het Active Info Display, een interactief digitaal instrumentarium. Dit is te leveren in combinatie met het Discover Pro Radio/Navigatie. Meerprijs: vanaf 514 euro.

Assistentie gebundeld

Veel van de innovatieve assistentiesystemen in de nieuwe Passat komen samen in het Bestuurdersassistentiepakket van 1.168 euro: grootlichtassistent, multifunctionele camera, voetgangerherkenning, en Side Assist Plus met waarschuwing voor weggebruikers in de dode hoek, inclusief een dodehoeksensor als hulp bij achteruit uitparkeren. Bestuurdersassistentie Plus met een meerprijs van 1.324 euro omvat Dynamic Light Assist, Side Assist Plus (automatisch tussen de lijnen en afstand houden bij filerijden) en Emergency Assist dat de Passat tot stilstand brengt mocht de bestuurder onwel worden.

Benzine en diesel: 20% bijtelling

Veel van de bij marktintroductie beschikbare Passats valt bij zakelijke inzet in de 20%-categorie van de fiscale bijtelling. Dan gaat het om TSI- en TDI-uitvoeringen van de Limousine en TDI-versies van de Variant. Het benzinegamma start met de 92 kW/125 pk sterke 1.4 TSI. Daarna is er de 110 kW/150 pk sterke 1.4 TSI, die zijn zuinigheid mede dankt aan cilinderuitschakeling. De 1.6 TDI met 88 kW/120 pk trapt de dieselrange af. Vervolgens is er de 2.0 TDI met 110 kW/150 pk en met 140 kW/190 pk. De nieuwe 2.0 BiTDI (biturbo) levert maar liefst 176 kW/240 pk. Passats met deze TDI worden standaard geleverd met 4Motion permanente vierwielaandrijving en een zeventraps DSG-transmissie. Snelle en zuinige Volkswagens koop of lease je bij Nieuweautokopen.nl of Volkswagenkopen.nl. Inclusief fabrieksgarantie.

Vanafprijzen motoriseringen

Limousine Variant
1.4 TSI 125 pk Trendline * 30.190 31.690
1.4 TSI ACT 150 pk Comfortline 33.790 (20%) 35.290
1.6 TDI 120 pk Comfortline * 34.090 (20%) 35.590 (20%)
1.6 TDI 120 pk Comfortline DSG * 36.990 (20%) 38.490 (20%)
2.0 TDI 150 pk Comfortline 36.390 (20%) 37.890 (20%)
2.0 TDI 190 pk Highline DSG * 43.850 45.350
2.0 TDI 240 pk Highline DSG 4Motion 50.350 51.850

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s