De nieuwe Mercedes-Benz E-Klasse met 20% bijtelling

Mercedes-Benz breidt aanbod E-Klasse met 20% bijtelling uit

Nieuwe Mercedes-Benz E 2014 kopen

Met een gemiddelde CO2-uitstoot van 109 g/km komt de Mercedes-Benz E 300 BlueTEC Hybrid Estate nu in aanmerking voor 20% bijtelling. Ook de E 220 BlueTEC met viercilinder dieselmotor wordt bij zakelijke inzet ingeschaald in de 20%-categorie van de fiscale bijtelling. Beide nieuwe 20%-modellen van de E-Klasse zijn vanaf medio juli te bestellen bij Nieuweautokopen.nl en Mercedeskopen.nl. De levering start in september.

Door technische aanpassingen komt de gemiddelde CO2-uitstoot van de E 300 BlueTEC Hybrid Estate (150 kW/204 pk) op 109 g/km. Hierdoor komt de Estate nu evenals de Limousine in aanmerking voor 20% bijtelling. Door de slimme combinatie van een krachtige direct ingespoten dieselmotor, een elektromotor en de 7G-TRONIC PLUS automatische transmissie levert de E 300 BlueTEC Hybrid uitstekende prestaties.

Voor een overzicht van alle bijtellingspercentages die gelden voor de personenauto’s van Mercedes, kunt u terecht op Nieuweautokopen.nl en Mercedeskopen.nl. Deze websites zijn de beste plek om een zoektocht naar een nieuwe Mercedes te starten. Komt u er niet uit? Neemt u dan vrijblijvend contact op met een medewerker van de site. Hebt u uw keuze gemaakt, vraag dan een offerte op bij een van deze autoportals. Ook zo’n offerte verplicht u tot niets.

Nog meer E-Klasse met 20% bijtelling: E 220 BlueTEC
De E 220 BlueTEC met krachtige (125 kW/170 pk) dieselmotor wordt per september voorzien van de nieuwe 9-traps automatische transmissie. De gemiddelde CO2-uitstoot van de Limousine daalt hierdoor tot 111 g/km. Hierdoor valt ook de E 220 BlueTEC Limousine in de gunstige 20%-bijtellingscategorie. Prijzen worden medio juli bekendgemaakt via Nieuweautokopen.nl en Mercedeskopen.nl. Voor wie niet tot september kan of wil wachten, weet dat Nieuweautokopen.nl en Mercedeskopen.nl elke Mercedes kunnen leveren. Nieuw, met garantie en desgewenst voor de deur afgeleverd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s