De nieuwe Toyota Aygo 2014: Fun to create, drive and have

Eerste nieuwe Toyota AYGO loopt van de band

De eerste nieuwe Toyota AYGO is gebouwd. Hij rolde gisteren aan het einde van de middag van de band in de AYGO-fabriek in het Tsjechische Kolin. Een heuglijk moment en goed nieuws voor al die klanten die nu nog even hun slag willen slaan en op zoek zijn naar de huidige AYGO voor een extra scherpe prijs. Zoek niet verder, Nieuweautokopen.nl en Toyotakopen.nl gaan voor u op jacht en beloven u een scherp voorstel.

Nieuwe Toyota Aygo 2014 kopen

De nieuwe AYGO is dé smaakmaker in het A-segment. Zijn prettig eigenzinnige design en de mogelijkheid om Toyota’s gloednieuwe stadsauto helemaal naar eigen smaak te personaliseren, geven élke AYGO een geheel eigen karakter. Dat, en zijn lage kosten en betrouwbaarheid maken van de AYGO een populaire auto, ook bij Nieuweautokopen.nl en Toyotakopen.nl. Beide webwinkels kunnen tevens de andere modellen van het Japanse merk leveren. Kan niet, bestaat immers niet bij beide autoportals.

AYGO: ‘fun to create’, ‘fun to drive’ en ‘fun to have’
Compacte auto’s worden vooral gekocht omdat ze handig zijn. Met de nieuwe AYGO focust Toyota op personalisatie en design. Hij is daarom ‘fun to create’, ‘fun to drive’ en ‘fun to have’. De nieuwe AYGO heeft een ongekend eigenwijs ontwerp gekregen dat naar hartenlust aan de eigen smaak kan worden aangepast. Keer op keer. Van het uitgesproken X-design front tot aan de achterbumper met gekleurde diffusor. De AYGO maakt de grootste sprong in het A-segment.

De prijzen en specificaties van de nieuwe Toyota AYGO worden op zeer korte termijn bekend gemaakt, onder meer online bij Nieuweautokopen.nl en Toyotakopen.nl. Tot die tijd kunt u de huidige versie bestellen. Vaak met korting, altijd geleverd via de Nederlandse Toyota-dealer

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s