Nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer 2014 vanaf € 28.900 en met 20% bijtelling

BMW rijdynamiek, sportief design en functioneel interieur

Nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer vanaf € 28.900 en met 20% bijtelling

De nieuwe dynamische BMW 2 Serie Active Tourer is verkrijgbaar vanaf € 28.900. Voor zowel de BMW 218i Active Tourer als de BMW 218d Active Tourer (vanaf € 33.900) geldt het gunstige 20% bijtellingstarief. De laatstgenoemde is in deze fiscale klasse zowel handgeschakeld áls met automaat leverbaar. De BMW 2 Serie Active Tourer is vanaf volgende week online te bestellen bij BMWkopen.nl en Nieuweautokopen.nl en staat per 27 september bij de Nederlandse BMW dealers. Of wordt, als u uw nieuwe BMW 2 Serie online bestelt bij een van de eerder genoemde autoportals, thuis afgeleverd.

Een sportief uiterlijk en de rijdynamiek van BMW gaan samen met een ruim, comfortabel en veelzijdig te benutten interieur. De BMW 2 Serie Active Tourer is ideaal voor mensen met een actieve levensstijl en voor gezinnen met jonge kinderen.

Een verschuifbare en in drie delen neerklapbare achterbank (40:20:40) en extra bergruimte onder de opklapbare vloer van de bagageruimte zijn enkele praktische elementen. Ook is de rugleuning van de achterbank verstelbaar. De bagageruimte is uit te breiden van 468 tot maar liefst 1.510 liter met volledig neergeklapte achterbank. Met de rugleuning van de rechtervoorstoel helemaal voorover passen ook voorwerpen van 2,40 meter lengte in de BMW 2 Serie Active Tourer.

Krachtige, zuinige motoren
BMW biedt voor de BMW 2 Serie Active Tourer keuze uit krachtige en zuinige drie- en
viercilinderkrachtbronnen met BMW TwinPower Turbo techniek. De BMW 218i Active Tourer is voorzien van een driecilinder 1,5-liter benzinemotor met 100 kW (136 pk) vermogen. Het
gemiddelde verbruik bedraagt 4,9 l/100 km.

De BMW 225i Active Tourer is uitgerust met een 2,0-liter viercilinder benzinemotor met 170 kW (231 pk) vermogen en een gemiddeld verbruik van 6,0 l/100 km. De BMW 218d Active Tourer met een vermogen van 110 kW (150 pk) laat een zeer gunstig verbruik noteren van gemiddeld slechts 4,1 l/100 km. Voor alle verbruikcijfers en bijtelingspercentages kunt u terecht op BMWkopen.nl en Nieuweautokopen.nl.

Een automatische zesversnellingsbak is optioneel voor de versies met driecilindermotor. De automatische achttraps Steptronic-transmissie is standaard op de BMW 225i Active Tourer en voor de andere viercilindermotoren als optie verkrijgbaar.

Complete standaarduitrusting
Tot de standaarduitrusting van de BMW 2 Serie Active Tourer behoren onder meer een bandenspanningsweergavesysteem, tweefasen-remlichten en een reeks veiligheidssystemen, zoals Cornering Brake Control (CBC), Dynamische Stabiliteits Controle met Dynamic Brake Control (DSC+) en Dynamische Tractie Controle (DTC). Ook diverse functies van BMW EfficientDynamics, zoals de Auto Start Stop-functie, Brake Energy Regeneration en de Driving Experience-schakelaar met ECO PRO-modus zijn standaard.

Comfortverhogende zaken zijn onder meer airconditioning en elektrisch te bedienen buitenspiegels en zijruiten voor en achter. Voor- en achterin is een armsteun met opbergmogelijkheden gemonteerd. Tot de uitrusting behoren verder een boordcomputer, een 6,5-inchdisplay, een iDrive controller met Personal Profile en het audiosysteem BMW Professional. Als extra is er onder meer een breed aanbod BMW ConnectedDrive Services en Apps, zoals Real Time Traffic Information (RTTI) en Personal Assistant Service. De BMW 2 Serie Active Tourer is ook leverbaar met Head-Up Display. De medewerkers van Nieuweautokopen.nl en BMWkopen.nl helpen u graag om de voor u perfecte BNW 2 Serie samen te stellen. Natuurlijk vrijblijvend en zonder kosten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s